Sosialt gjennom året

NTNUI Langrenn er Norges mest sosiale skiklubb, og vi ønsker å være din festarena gjennom hele året. For å få til dette arrangerer vi en rekke tradisjonelle festligheter flere ganger i semesteret, samt masse sporadisk moro.

Trondheim er en fantastisk sosial by, særlig under UKA annethvert år. Under UKA holder langrennsgruppa en rekke mindre vorspiel til de ulike arrangementene, samt et stort vors før Trønderfest. De årene det ikke er UKA lager vi oss andre fester, og drar ut på Studentersamfunnet stadig vekk.

Under følger en liste over noe av det vi driver med:

Høstsemesteret

Bli-kjent-fest

Bli-kjent-fest er akkurat hva det høres ut som. En fest for nye og gamle, der vi blir godt kjent og har det dødsgøy. Festen pleier vi å avholde i september, med rundt 80 deltagere. En kjempeviktig fest å få med seg for å komme seg inn i gruppas sosiale liv!

Trønderfest under UKA

Under UKA arrangeres en rekke morsomme arrangementer gjennom hele oktober. Mot slutten av UKA kommer Trønderfesten, og her stiller vi selvfølgelig knallsterkt. Starter med vors ca. kl 15, før vi vandrer sammen til Dødens dal. Der venter DDE, «Forelska i Lærer’n», «Vil du værra med meg hjem», trønderbart og RBK-sanger. Dødsgøy!!!

Kryssefest med en annen NTNUI-gruppe

De årene det ikke er UKA, avholder vi kryssefest med en annen NTNUI-gruppe. Kryssefest vil rett og slett si fest med annen gruppe, hvor vi har leker, konkurranser og danser oss gjennom natten.

Fotballkamp mot Orienteringsgruppa

Vår beste venn og værste fiende vil alltid være storebror O-gruppa. Men selv om de er større enn oss, har vi vist oss å være langt bedre. Høsten 2021 slo vi dem 3-1, og til høsten ser vi for oss å holde nullen. Kampen avholdes i november, med utakstjeninger forut. Blir det seier, så skal den selvfølgelig feires som det seg hør og bør!

Juleøltest-fæst

I starten av november kommer juleølen inn i butikkene, og årets brygg må selvfølgelig testes. Dette gjøres i form av smakskjemaer, leker og en hel masse øl på en kjeller på Moholt. En siste fest før eksamensperioden og julestria!


Vårsemesteret

Marka-Rundt-bankætt

I februar arrangerer NTNUI Trøndelags største turrenn Marka-Rundt. Dette er et 40 km langt turrenn i de beste deler av Bymarka, med rundt 500 deltagere. Rennet krever en hel masse dugnadsinnsats, og for å lokke til dette avsluttes helgen med en bankætt søndag kveld. Dette er en vaskeekte bankett med god stemning, før vi drar ut på byen.

Gudenes Natteliv

Gudenes Natteliv er en over 70 år lang tradisjon, og for mange den morsomste kvelden i året. Dagen starter med vors med langrennsgruppa, før vi drar på Samfundet når formen er god. Denne kvelden leier NTNUI hele runde røde, og din inngangsbillett er grønne, gule og sorte klær. På Samfundet møter vi alle de andre NTNUI-gruppene, til både dans, pushup-konkurranse og innendørsorientering. Kvelden er alltid populær, med over 3000 NTNUIere på Huset.

Festen finner sted i mars.

Studenterfemmila-bankætt

Studenterfemmila er verdens eneste gjenværende individuelle femmil. Her gåes det to runder av 25 km, og på runding får du kotelett, akevitt, kaffe, eller moderne ernæring som Redbull og lefser. Rennet finner sted siste lørdagen i mars, og på kvelden er det selvsagt bankætt. Slitne og stolte finner vi sammen for å ta ut det siste vi har av krefter.

Stakefesten

Stakefesten er Langrennsgruppa hederskveld, gallamiddag og sesongavslutning. Dagen starter med buss fra Gløshaugen til Bymarka, der vors venter i Rustadrenna. Deretter flytter vi oss inn i badstua på Studenterhytta, tar oss en tur i Stampen og finner etterhvert plass ved bordet for treretters.

Her deles det ut en rekke priser, det synges studenterviser og bordvers. Etterhvert går stemninga i taket, og da rydder vi vekk bord og stoler for å gi plass til dans, rave og moro. For å ta kvelden helt ut, anbefales det å sove over på Hytta.

Dette er bare noe av det vi driver med! Bli med i Norges mest sosiale skiklubb!<33