Om oss

Kontaktinfo finnes under Styret

Vi vet at dersom du velger å ta del i dette unike miljøet så vil du sitte igjen med mange gode minner fra studietiden som du ikke finner noe annet sted. Du kan etter dette se tilbake på å ha vært med i langrennsgruppa i Norges største idrettsforening!

Langrennsgruppa har et balansert forhold mellom trening og sosiale aktiviteter. På denne måten håper vi at alle som liker å gå på ski/holde seg i form, føler seg hjemme i gruppa, uansett nivå. Vi arrangerer mange fellestreninger i uka, og har et godt innarbeidet opplegg og mange deltagere på store renn som Vasaloppet og Birkebeineren, for ikke å glemme barmarkssamling i månedsskiftet sept/okt, og snøsamling på førjulsvinteren.

Samtidig steller vi i stand mange sosiale arrangementer i sesongen, slik at vi ikke bare treffes iført svett treningstøy. Et eksempel er den årvisse Stakefesten som avslutter skisesongen for langrennsgruppas medlemmer samt pizzakvelder hver første tirsdag i måneden.

Trøndersk klima kan oppleves som kontrastfylt. Ofte, og særlig på høsten kan du gå ut døra i vakkert solskinn, men før du vet ordet av det høljer det ned. Skiforholdene kan også være varierende, særlig er det vanlig at det er bløtt og grisete nede i byen, mens skiforholdene oppe i bymarka holder seg bra gjennom etterjulsvinteren. Noen år er det skiforhold fra slutten av oktober, og noen år er det barmarkstrening og rulleskigåing til langt ut i desember.

Trondheim, med den tilhørende Bymarka har enkelte år vært eneste sted med skiforhold gjennom hele vinteren. Dette gir derfor oss skiinteresserte en unik sjanse til å fortsette skikarrieren eller ta skiene ned fra hylla.

Høsten her i Trondheim kan være mørk og dyster. Da er det viktig å trene for å ha overskudd til å møte en hverdag fylt med lesing opp etter ørene. Å trene gir muligheten til å koble av fra skolen enten det er for å satse friskt mot vinteren eller det er for å ta del i det sosiale. Vi har treninger som passer for alle typer innsatsnivå.