Treningssamlinger

Tre ganger i året arrangerer langrennsgruppa billige og sosiale treningssamlinger til ulike steder i Norge og Sverige. Dette er morsomme samlinger som gir deg en pause fra Trondheims mas om øvinger, arbeidskrav og annet studiemas. På samlingene derimot, pleier vi å legge vekk skolebøkene, finne på masse sosialt og være en hel del ute. Vi bor på hytter der vi lager mat sammen, koser oss og sover.

Barmarksamling i Meråker

Den første samlinga kommer allerede i midten av september, og er ei barmarkssamling i Meråkerfjellene. Fra fredag til søndag finner vi på en hel masse gøy, tar oss en tur over grensa til Sverige, og nyter fjellene. Været er ofte kaldt og barskt, men på hyttene venter heldigvis varm badstue og masse hygge;) En perfekt samling for å bli kjent med alle oss i langrennsgruppa

Snøsamling i BruksVallarna

De siste årene har vi dratt til Sverige og Bruksvallarna for å få tidlig snø. Samlingen finner som regel sted første helga i november, før eksamenstida setter inn for fullt. Påmelding og informasjon kommer i oktober, og ligger under fanen «påmeldinger». En kjempefin samling hvor man endelig får testet skiene før vinteren setter inn for fullt.