Hall of fame

 

Pris

Hvem

Begrunnelse

Årets StravaøktJonas MoosmayerBeitostølen – Danebu tur/retur sammen med Thomas Meinicke og Christian Foyn. En tur på drøye 150 km. Jonas får prisen for imponerende gjennomføring!
Årets nykommerAxel Villanger BangAxel har vært et kjent inventar på langrennstreningene dette året. Han har også som nykommer inntatt trenerstillingen i styret. Tross massiv tidsbruk på Tinder rekker han å lage et gnistrende treningsprogram!
Årets dugnadsåndJakob MestvedthagenJakob har vært med i langrennsgruppa i en årrekke. Gjennom disse årene har han vist en fantastisk dugnadsånd. Dette har kommet frem gjennom både styreverv og høy deltagelse på dugand!
Årets smellKristine NesKristine Nes for å si at hun var singel under bli-kjent-runden på Supstad. Dette til tross for at hun er i et særs etablert forhold. Uten tvil årets smell!
Årets harryhandlerAnna JensenAnna får denne prisen for hennes store fascinasjon for det svenske folk
Årets smørebomThomas HeynSmurte med klister på Studenterfemmila, noe som viste seg å gi kladder av dimensjoner.
Gullskia 2021Hans Petter Rolke76 plass i Vasaloppet, samt en rekke sterke resultater i hyttekarusell.
Swecos hederspris 2021

Priser delt ut på Stakefesten 2020

Pris

Hvem

Begrunnelse

Årets StravanerdHenrik SyverinsenLink til film
Årets nykommerThomas MeinickeLink til film
Årets smellCamilla LieLink til film
Årets gamperFrida ØygårdLink til film
Gullskia 2020Ingvild BratlieLink til film
Swecos hederspris 2020Jørund ValaLink til film

Priser delt ut på Stakefesten 2019

Pris

Hvem

Begrunnelse

Årets øktNSL-gutta: Jørund F Vala, Matias F Noren, Jakob F Hanserud og Olav Fuckings Vestøl!!11 timer i bil til Jokkmokk. Start 06:00. Målgang 20:00. ± 14 timer. 220 kilometer staking på scooterspor tur/retur Jokkmokk – Kvikkjokk gjennom nådeløs Svensk natur. NSL-gutta til Red Bull Nordenskiöldsloppet 2019 kvalifiserer selvfølgelig til årets økt 2019!!!
Årets smellVegard AntonsenMed sprekkprosent på hele 43,56% i Studenterfemmila 2019 gikk 3.runden vesentlig saktere for denne mannen, og Vegard kan krones årets smell!  (Gunnar sitt bankuttak på kroner 14 000 på utenlandsturbanketten kom på en sterk 2.plass)
Årets linselusSindre GrøstadLink til film
Årets nykommerCamilla LieVinneren av årets nykommer har tatt Trondheim og langrennsgruppa med storm. Personen har stilt på det meste av treninger og samlinger gjennom hele høsten og vinteren. Denne personen er alltid i godt humør og har et smittende smil og latter. HUN nølte ikke da hun fikk tilbud om å være med på teamet, og er også med i styret i Marka Rundt. Vinneren av årets nykommer er…. Camilla Lie!
Årets smøretabbeGunnar Wang-Haugseth og Hans Petter Rolke.Gunnar for å ha gått med feste på vasaloppet (etter å ha fått 155 stemmer på insta stories der han lovte å stake hvis han fikk over 100stemmer(!)). Og Hans Petter for å måtte stoppe å smøre på Birken etter 5 minutter der det var blå-extra-forhold..
Årets parMatias Noren og Didrik Fjeld EldsetDisse to fant virkelig tonen i Seefeld. Der den ene gikk, fulgte
den andre etter. De var uadskillelige, og alt fra skitest til brevskriving hjem til sine kjære, ble gjort hånd i hånd.
Årets kanelbollerSven-Erik KaiserFor kanelbollene som tok hele Bruksvallarna med storm! Prisen for beste kake i Bruks var ikke nok, her trengtes det en egen pris på Stakfesten for å uttrykke folks begeistring!
Gullskia 2019Erlend NydalGullskia går til den som har utmerket seg med den, eller de, beste prestasjonene gjennom året. Årets vinner var overlegen i år, med mange respektable resultater. 36.plass i Jizerska, beste NTNUIer og 63.plass i Birken, solid NM 5-mil på Lygna med 72.plass. Årets gullskivinner har ikke vært offisiell NTNUI-løper før dette året, men må være en av de beste signeringene til NTNUI gjennom tidene. Han står alltid for ekstremt god stemning, og i tillegg til å være best på ski, er han også best på fest. Årets gullskivinner er selvfølgelig Erlend Nydal!
Swecos hederspris 2019Jakob MeløyHedersprisen går til en som har utmerket seg i langrennsgruppa gjennom mange år.
Personen som får denne prisen har vært i Trondheim i 6 år og har stort sett vært på det som er av treninger og arrangementer i langrennsgruppa. Han har også sittet som kasserer, og de årene han ikke har vært i styret har han bidratt langt ut over det vanlige. Han har levert  svært gode
resultater og ekstremt godt humør. Vinneren av hedersprisen og gavekort på 1000kr sponset av Sweco, går til Jakob Meløy!

Priser delt ut på Stakefesten 2017

Pris

Hvem

Begrunnelse

Årets NykommerJakob Mestvedhagen
Årets sprekkSebastian Torgersen
Årets turistguideVegard Joten AndersenFor eksemplarisk guiding gjennom Münchens gater på siste kveld på Utenlandstur. Alt fra grundig gjennomgang av byens metro-system, til livshistorien til rådhuset ble forklart med stor entusiasme. Kvelden ble avsluttet på Hofbrauhaus München med en liter øl og Schweinhaxen, til tysk folkemusikk.
Årets LinselusJakob Meløy
Årets virusGudmund T. Høglund
Årets GullskiOlav VestølFor beste sporstlige prestasjoner sesongen 2016/2017.

Priser delt ut på Stakefesten 2015

Pris

Hvem

Begrunnelse

Årets BrinkTorbjørn ValaHolmenkollmarsjen og «årets driti ut»
Årets skadefuglMarkus GladBakfylla har skylda (Åre)
Årets NykommerAstrid Sølna
Årets «Sjekker»Øyvind WH BauerSjekking i Tsjekkia
Årets kallenavnNikolai «Pepsi Max» RyvollVar på smellen på langtur, og valgte å kjøpe pepsi max (sukkerfri)
Årets snøskuffereJoten-brødrene
Årets LinselusGudmund Toverud HøglundSe film
Årets IldsjelGudmund Toverud Høglund

Langrennsgruppas veteraner (legender)

Medlemmer med flere enn 3 styreverv, og som har har ytt en ekstraordinær innsats for miljøet i NTNUI Langrenn. I tillegg til sine styreverv, er dette personer som alltid stiller på dugnad, og som binger en positiv stemning inn i gruppa.

  Anna Jensen2021
  Jørund Vala2020

Æresmedlemmer og Ridder av NTNUIs Orden

NTNUIs mest høythengende utmerkelse, og gis til personer som har har betydd ekstra mye for langrennsgruppa, og likefullt studentidretten i Trondheim. Dette er personer som har stått på hver eneste dag for å gjøre NTNUI til Norges beste idrettsklubb, og som derfor fortjener en stor takk fra oss i langrennsmiljøet og NTNUI sentralt. Tusen takk for innsatsen!

  Anders Gullhav2013
  Gudmund Toverud Høglund2020