Medlem i NTNUI Langrenn

Muligheten til å stille på treninger, samlinger og de fleste andre arrangement i regi av NTNUI Langrenn er åpent for alle. Skal du derimot stille i konkurranser og gå skirenn for NTNUI. Eller eventuelt få refusjon både fra skirenn du går i grønt eller medlemspris på samlinger, – da må du ha registrert deg som medlem og ha betalt medlemskontingent i NTNUI. Merk her er at både NTNUI Medlemskap (550,-) og SiT Helårskort (1700,- det inkluderer NTNUI medlemskap) er gjeldene. Disse er å få kjøpt på et av idrettsbyggene til SiT. Husk å ta med studentkort og semesterbevis.

Klubbovergang

Skal du melde overgang fra en annen klubb må du benytte deg av dette overgangsskjemaet. Det må fylles ut av gammel klubb før det sendes inn til langrenn-nestleder(a)ntnui.no sammen med evt FIS-kode.

Iht. reglene fra NSF må overgangen skje minst 2 måneder før første sesongstart. Står du oppført som din gamle klubb (kan sjekkes på minidrett) og har tenkt til å gå skirenn for NTNUI, fyll ut overgangsskjema i god tid FØR nyttår! Kan ikke garantere at søknad om overgang blir godkjent hvis det gjøres senere. Husk også at en kan være medlem i flere klubber, men kun konkurrere i 1 klubb i samme sesong.

Les mer om reglene for klubbskifte her. Har du øvrige spørsmål, kontakt langrenn-nestleder(a)ntnui.no.