Velkommen til Trondheim og NTNUI Langrenn!

Endelig nytt semester! Vi ønsker alle nye studenter velkommen til Trondheim, og håper flest mulig vil være med på trening. Vi har mye på programmet i høst, og mer kommer.

Noen høydepunkter er listet opp her:

Tirsdag 20.august klokken 09:30-14:00 – Idrettskavalkaden

• Vi står på stand på Campusplenen på Gløshaugen sammen med alle andre NTNUI gruppene. Kom innom for å stille spørsmål eller bare si hei!

Onsdag 28.august – Sweosprinten

• Klassisk rulleskisprint på campus Gløshaugen. Still som deltaker, hjelp til med å arrangere eller kom å se på! Mer info og påmelding på swecosprinten.no

Torsdag 29. august – Bli-Kjent-Trening

• Vi arrangerer bli-kjent-trening for nye studenter som er nysgjerrige på hva langrennsgruppa driver med. Det blir en rolig økt etterfulgt av presentasjon av gruppa i et auditorie på Dragvoll. Påmelding åpen her

Lørdag 31. august – Bli-Kjent-Fest!

• Det blir Bli-Kjent-Fest for nye og gamle medlemmer i år og! En ypperlig mulighet til å bli kjent med de spreke langrennsløperne uten treningsklær. Påmelding åpen her

Helgen 13.-15.september – Meråkersamling

• Tradisjonen tro drar vi til Meråker for barmarkssamling. Elghufsintervall, rulleskitestløp og langtur i myra står på agendaen. Anbefales sterkt for nye medlemmer! Påmeldingen åpner i starten av september.

Våre informasjonskanaler (i prioritert rekkefølge):

1. Epostlistene – Her kommer hver ukes treningsplan og annen viktig informasjon.
  2. Hjemmesiden – Her legges nyhetssaker ut, og er det noe du lurer på står det mest sannsynlig på denne siden en plass!
  3. Facebookgruppa (intern): NTNUI Langrenn – om løst og fast (Planlegg trening, kjøring til trening, kjøp/salg brukt NTNUI-tøy osv.)
  4. Facebook siden NTNUI Langrenn
  5. Instagram-kontoen @ntnuilangrenn

En vanlig treningsuke på høsten ser cirka sånn ut:

• Tirsdag: Intervall, elghufs, syrefest (opp mot Estenstadhytta)
  • Torsdag morgen: Sirkelstyrke på Idrettsbygget (starter oktober 2019)
  • Torsdag kveld: Rulleskiintervall
  • Lørdag: Intervall, elghufs (Vassfjellet)
  • Søndag: Langtur, rulleski/løping

Mer informasjon om å bli medlem finnes her.

Vi ses på trening!