Treningsplan Uke « 29 »

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Velkommen til Trondheim og NTNUI Langrenn!!

Gratulerer så masse med studieplass i verdens beste studentby!! Du har noen fantastiske år foran deg, og tiden blir enda bedre med oss i langrennsgruppa!

Vi er en gjeng på ca 200 medlemmer, som er med både mye og lite. Og vi vil veldig gjerne ha med deg, enten du er ny eller gammel student!! Så her følger en liste over hvorfor du burde bli med:

  • Du kan gå masse på ski! Noen av oss går kjempemye, andre bare litt. Så her finner du garantert en som er som deg! Flere ganger i uken arrangerer vi treninger, der du får skyss med noen av de som har bil. I tillegg er Bymarka et fantastisk sted å gå på ski! 10/10 terreng, mye snø og Norges flotteste nedoverbakker.
  • Du kan bli med på samling! Hver høst drar vi til Meråker for å løpe, spise digg mat, sosialisere og gå på rulleski! Senere på høsten drar vi også på snøsamling til Sverige, hvor vi koser vi oss på ski og slapper av før eksamenstiden!
  • Du får venner for livet! Vi har ikke noe godt svar på hvorfor, men helt siden 1910, har langrennsgruppa skapt venner for livet! Vi henger sammen når vi trener, når vi ikke trener, på lesesalen, på byen, på samfundet, og ikke minst i voksenlivet etter studier!!
  • Du får bli med på utenlandstur! I år planlegges det å dra til Nord-Italia for å gå La Diagonela, samt nyte alpenes fantastiske uteliv! 5 dager med fri fra studienes tjas og mas!
  • Du får oppleve ekte langrennsfest! Det er lite som slår en skikkelig langrennsfest med full overtenning og hodemist, så dette må du bli med på! Festene kjennetegnes av dårlig disponering, næringssmell, rykk, spurt og saftige målganger! Vi gleder oss!

Langrennsgruppa er for alle, enten du har gått mye på ski, eller bare litt!

Bli med på Bli-kjent-trening ONSDAG 1. SEPTEMBER for å få mer informasjon, enten om du vet, håper eller lurer på om NTNUI Langrenn er noe for deg!

OG MELD DEG GJERNE INN I SLACKEN VÅR FOR ET INNBLIKK I HVA VI DRIVER MED! https://join.slack.com/t/ntnuilangrenn/shared_invite/zt-micmm8if-BLbPf~F1FFG0KbIK2acwGg

Før den tid, starter treningene opp fra mandag 23. August

Håper vi sees!<3

Processed with VSCO with c1 preset

Swecos hederspris 2021

Swecos hederspris er langrennsgruppas høyesthengende pris, og går til en som har gjort en ekstraordinær innsats for NTNUI Langrenn, samt har vært en gledesspreder som gjør det gøy å være på trening.

Styret er derfor veldig stolte over å fortelle at årets vinner er Frida Øygard, aka Dr. Øygard, som nettopp har blitt uteksaminert av NTNU som lege. Vi gratulerer deg stort, og takker for ditt store bidrag til gruppa!

Vi ønsker deg også masse lykke til videre i livet, og gleder oss til å se seg på skirenn! Lykke til med framtiden, Dr. Øygard aka Super-Frida aka Vasa-Frida aka Jølser-Frida.

Hu og Hei!!!

Hva skjer framover???

Vi har nå kommet oss inn i eksamensperioden, og skole blir plutselig prioritert over trening. Men det er likevel veldig viktig å få rista litt på salbeina, og komme seg ut! Vi fortsetter derfor med full trøkk framover, med to STORE høydepunkter den neste måneden!

15. mai: 3000 meter på Øya, kl 17. Her håper vi på gigantisk deltagelse og mange nye PR!!!

1. Juni: Dragvolltestløp! Etter testløp blir det SOMMERAVSLUTNING med grill og chill på Dollaråsen, Moholt Studentby.

Stravakonkurranse!!

Trenger du motivasjon for å komme deg ut på økt? Prøv deg på årets Stravasegment!! Premie til beste jente, beste gutt og den av oss som løper flest ganger, uavhengig av kjønn!! Perfekt hardøkt mellom lesingen, og masse credz til de beste!! Segmentet:https://www.strava.com/segments/28088170!!!

Følg med på Slack og hva trener Axel har å si framover, https://join.slack.com/t/ntnuilangrenn/shared_invite/zt-micmm8if-BLbPf~F1FFG0KbIK2acwGg :)))

Masse lykke til med eksamenslesing, håper vi sees på trening!