Om løpetGråkallen opp er et motbakkeløp som går fra Ila og til toppen av Gråkallen. Løpet startet som et uformelt venneløp i 2012 som en skikkelig kraftprøve like før skisesongen startet. I 2014 vokste løpet, og det ble innført digital påmelding. Det ble da bestemt at Gråkallen opp skulle bidra til TV-aksjonen som går samme helg. Ved å delta på Gråkallen opp bidrar du derfor med 80 kr i årets TV-aksjon, som i år går til Redd Barna. Les mer på https://www.tvaksjonen.no/

GRÅKALLEN OPP 2023
Gråkallen opp 2023 går av stabelen søndag 22. oktober. Løypa går på naturskjønne stier gjennom Iladalen og opp til Studenterhytta. Derfra går det noe nedover til Skistua, før den siste brutale stigningen til toppen av Gråkallen venter løperne.

Løypa:

Lengde: 7,5 kilometer
Stigning: 530 høydemeter

For mer mer detaljer om løypa, se her: https://org.ntnu.no/langrenn/grakallen-opp/loype/

Invitasjon: Innbydelse 2023

Påmelding: Påmelding og betaling gjøres via EQ Timing. Gå til påmeldingssiden via undermenyen

Priser:

  • 195 kr t.o.m. 18.10 klokken 23:59
  • 250 kr t.o.m. 21.10 klokken 23:59

Det vil være mulig å etteranmelde seg i løpskontoret frem til kl 10:30 på løpsdagen. Pris for etteranmelding er 250 kr (+30 kr for engangslisens ved behov).

Puljer:

  • Konkurranseklasse – start kl. 11:00
  • Mosjonsklasse – fri start mellom kl. 10:00 og 10:45.

Startnummerutdeling ved start fra 09:45 til 10:30. Hent gjerne startnummeret i god tid.

Premiering:

Det vil deles ut premie til de tre beste i dame- og herreklassen. I tillegg vil det deles ut en rekke uttrekkspremier fra lokale bedrifter og sponsorer.

Transport av klær:

Det vil bli transport av klær til Skistua. Lever klær i ryggsekker eller små bagger, maks 1 håndbagasje per person. Bagasjen vil bli plassert i et telt ved Skistua og vil være tilgjenglig for løpere når de kommer i mål.

Transport fra mål:

Transport ned fra løpet skjer på eget ansvar. Anbefaler buss med ATB som tar 13 minutter og har avganger fra Skistua til Ila hver halvtime.

Kontakt:

Skulle det være behov for å kontake oss, send oss en e-post til langrenn-web@ntnui.no