Treningsplan Uke « 32 »

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Egentrening/hviledag

Velkommen til NTNUI Langrenn!!!

Gratulerer med studieplass i verdens beste studentby!! Det er nå livet begynner, og studenttiden blir bedre med oss i langrennsgruppa! Eller har du allerede studert i Trondheim i ett eller flere år, men ikke opplevd skikkelig studentidrett enda? Bli med, det er ikke for sent! Her følger en liste over det beste med å være med i langrennsgruppa!

  • Du kan gå masse på ski! Noen av oss går kjempemye, andre bare litt. Så her finner du garantert en som er som deg! I tillegg er Bymarka et av de beste stedene på jord for å gå på ski! 10/10 terreng, mye snø og Norges beste utforkjøring!
  • Du kan bli med på samling! Hver høst drar vi til Meråker for å løpe, spise digg mat og gå på rulleski! Her får du masse venner! Senere på høsten drar vi også på snøsamling, hvor vi koser vi oss på ski, spiser kake, og slapper av før eksamenstiden!
  • Du får venner for livet! Vi har ikke noe godt svar på hvorfor, men helt siden 1910, har langrennsgruppa skapt venner for livet! Vi henger sammen når vi trener, når vi ikke trener, på lesesalen, på byen, på samfundet, og ikke minst i voksenlivet etter studier!!
  • Du får oppleve ekte langrennsfest! Det er lite som slår en skikkelig langrennsfest med full overtenning og hodemist, så dette må du bli med på! Festene kjennetegnes av dårlig disponering, næringssmell, rykk, spurt og saftige målganger! (Spørs hvor mye det blir av dette i høst pga. smittefare og koronavirus, men gud vi skal ha det gøy når det blir trygt!)

Langrennsgruppa er for alle, enten du har gått mye på ski, eller bare litt!!

Bli med på Bli-kjent-trening torsdag 3. september for å få mer informasjon, enten om du vet, håper eller lurer på om  NTNUI Langrenn er noe for deg!

Håper vi sees!

Stakefestfilmen 2020

Hu og hei!

Det ble jo ingen stakefest i år, der vi skulle sunget drikkeviser hele natten, pratet røverhistorier i stampen, spilt curling i dusjen, fått på romantisk stemning i badstuen, klappet for gode taler, danset swing og delt ut priser. Nesten alt dette her går vi i år glipp av, men prisene derimot, de skal deles ut!!

Prisene deles i år ut i form av denne filmen, stappfull av morsomme øyeblikk og gode minner!!

God sommer! Sees til høsten;)

Sommeravslutning med heder og ære

Hu og hei!!

Sommerferien er her snart, og eksamen, master og bachelor er snart levert! For å markere nok en fantastisk, men også en rar sesong, arrangerte vi Dragvolltestløp med grilling av hamburger på Dollaråsen tirsdag 26. mai. Regnværet holdt seg lenge unna, og det var veldig god stemningen på toppen av Moholt!

Det er verdt å nevne at Elise Langkaas tangerte rekorden for antall Dragvolltestløp da hun fullførte sitt 8. testløp, det er imponerende! Dragvolltesten 8 ganger!! Vi er stolte!

Under grillingen fikk vi også hedret to av gruppens store ildsjeler, etter mange års store innsats. Langrennsgruppa hadde ikke vært det samme uten dere!

Etter 7 års medlemskap i NTNUI, ble Gudmund Toverud Høglund utnevnt til ridder av NTNUIs orden for sin mangeårige, og fantastiske innsats for langrenngruppa og idrettslaget. Det skal mye frivillig arbeid til for å bli ridder, så dette er vi utrolig stolte av! Tusen takk, og gratulerer så mye!

NTNUIs leder de siste sesongene, Jørund Vala, fikk også sin fortjente heder og ære da han mottok Swecos hederspris for sin store innsats for gruppen. Han har hatt en rekke styreverv, men det er humøret og de morsomme påfunnene han først og fremst huskes for!! Det har vært noen veldig flotte år!!

STOR takk til Sweco som gir oss mulighet til holde på med det vi liker aller best- langrenn, fest og moro!!

God Sommer!

 

 

Dragvolltestløp og sommeravslutning!!

Hu og Hey!!

Da er det tid for sesongens siste høydepunkt, med testløp og barbecueparty den 26. mai!! Tradisjon tro begynner vi med den verdenskjente Dragvolltesten, før grillmat skal inntas på Moholt!! Det er veldig lov å bare komme på én av delene:)

Pga koronasituasjonen vil det ikke være mulig å dusje på SIT Dragvoll, men vi oppfordrer likevel til å ta med fullt skift, og skifte i god orienteringsstil!

Vi går/sykler så ned til Moholt for grilling på Dollaråsen (der vi hadde bli-kjent-fest-vors)

Fellestarten vil gjennomføres i to puljer dersom vi blir over 20. dette gjelder også løypegjennomgang!!! Grillingen vil også deles inn i ulike grupper!

Program:

18.10 – løypegjennomgang!!

18.30 – fellesstart. (1 runde for jenter og 2 for gutter.)

20.00 – grilling på Moholt.

https://www.strava.com/segments/5307084 

Håper mange tar seg en pause fra eksamenslesingen, og blir med på en siste avslutning før sesongen er omme!!!!

VIKTIG!! Vi er alle pliktige til å følge smittevernsreglene fra FHI og Helsedirektoratet! Hold avstand, ikke ha fysisk kontakt, ikke bruk samme bestikk ol. Vi kommer til å ha med desinfeksjonmiddel.

Smittevernstiltakene som nå gjelder for norsk idrett kan bli langvarige, og de viktigste for å hindre økt smitte i idretten er: 

  1. Hold avstand – 1 meter
  2. Vask hender før og etter trening
  3. Rengjør felles utstyr før og etter trening
  4. Syk? Bli hjemme
  5. Bruk egen drikkeflaske

(https://www.idrettsforbundet.no/tema/koronavirus/artikler/informasjonsmateriell-til-idrettslag-stopp-koronasmitten/)