Treningsplan Uke « 37 »

Egentrening/hviledag

Løpeintervall Øyarunden // Running intervals (14. sep)

Oppmøte kl 18:00 Hovedbygget Gløshaugen

4-6 * Øyarunden (ca. 1200m). 2 min pause. Oppmøte hovedbygget 18.00. // Running intervals, attendance 18.00 at Gløshaugen

Styrke SIT Gløshaugen // Strength at SIT (15. sep)

Oppmøte kl 08:00 Idrettsbygget, Gløshaugen

NB: for å være med her må man ha gyldig medlemsskap på SIT // Strenght and core indoor at SIT Gløshaugen 08.00 (SIT membership is needed)

Rulleskiintervall Ila-Skistua // Roller skiing intervals (16. sep)

Oppmøte kl 18:00 Stavne bru

6*6 min, valgfri stilart. Oppmøte Stavne bru 18.00. Det er også mulig å gå en rolig tur, huk av for dette i påmeldinga // 6*6 min rollerski interval or easy roller skiing. Attendance 18.00 at Stavne bru.

Egentrening/hviledag

Vassfjellhfus (18. sep)

Oppmøte kl 08:30 Hovedbygget Gløshaugen

5*8 min, 2 min pause. Husk staver og skift. // 5*8 min running intervals (elghufs), attendance 08.30 at Gløshaugen. Remember ski poles.

Langtur rulleski // Long rollerski-session (19. sep)

Oppmøte kl 09:00 Stavne bru

Valgfri stilart // long rollerski-session, attendance 09.00 at Stavne bru.

Langtur løp // Sunday long run (19. sep)

Oppmøte kl 09:00 Ilaparken

Løper forbi Theisendammen ca. 09.20 // Sunday longrun i Bymarka. Attendance 09.00 at Ilaparken (we will run past Theisendammen 09.20).

Medlemsregistrering sesongen 21/22

Hu og Hei!

Neste helg er det duket for Meråkersamling, og det er derfor greit å få registrert alle nye medlemmer før den tid.

Alle som ønsker å delta på treninger eller andre aktiviteter i regi av NTNUI langrenn må være medlem av NTNUI. Dette gjøres enkelt ved å betale medlemskap hos Sit-idrett, da er medlemskontingenten inkludert i medlemskapet.

For å registrere seg som medlem av NTNUI langrenn for sesongen 21/22, er man nødt til å svare på google forms skjemaet vedlagt dette innlegget, innen søndag, 12. september. Dette gjelder både nye og gamle medlemmer. 

Vi tilbyr to ulike typer medlemskap i NTNUI langrenn.

 • Type 1: generelt NTNUI-medlem
  • gir utøveren mulighet til å delta på treninger, samlinger, samt andre aktiviteter og opplegg i regi av NTNUI langrenn
  • ønsker å trene med NTNUI, men konkurrere for egen klubb
 • Type 2: Refusjonsberettiget NTNUI-medlem
  • gir utøveren mulighet til å delta på treninger, samlinger, samt andre aktiviteter og opplegg i regi av NTNUI langrenn
  • gir utøveren medlemspris på samlinger/turer
  • utøveren gis mulighet til å søke refusjon for skirenn
  • gir prioritet foran type 1-medlemmer ved påmeldinger til arrangementer med et begrenset antall plasser (for eksempel utenlandstur)
  • punkt 2 og 3 krever at utøver konkurrerer for NTNUI langrenn, har utført tilstrekkelig med dugnadsenheter og bekledning.

 

For å få refusjon stilles det noen krav til utøveren;

 • jobbet minst to dugnadsenheter
 • konkurrerer for NTNUI
 • kler seg i rett bekledning (NTNUI-klær)

ønsker man å konkurrere for NTNUI i tillegg til å delta på treninger og andre aktiviteter, er man nødt til å melde klubbovergang til NTNUI langrenn. Dette gjøres ved å fylle ut Overgangsskjema fra NSF, som ligger vedlagt, og sendes til langrenn-nestleder@ntnui.no eller martine.sogn-larssen@ntnui.no innen 12. september.

FIS-listen

 • hvis man vil konkurrere nasjonalt i NC/NM, internasjonalt, eller konkurrere i eliteklassen i nasjonale og internasjonale turrenn, må man registreres som FISutøver. Dette må sendes inn samtidig som klubbovergang. har du ikke FIS-id fra før, må et AD-skjema fylles ut av utøver. Utøvere som ønsker å stå på denne listen, må levere klubbovergang innen 12. september til martine.sogn-larssen@ntnui.no eller langrenn-nestleder@ntnui.no

Ønsker man ikke å konkurrere for en annen klubb enn NTNUI, men fortsatt delta på treninger og andre aktiviteter, er man fortsatt nødt til å betale medlemskap i NTNUI.

Link til medlemsregistrering: 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQxmqJib9Fa2U6ej5FF1x8eqK5FrP4NMUSIKSrGrFrEQreoA/viewform?usp=sf_link

 

Velkommen til Trondheim og NTNUI Langrenn!!

Gratulerer så masse med studieplass i verdens beste studentby!! Du har noen fantastiske år foran deg, og tiden blir enda bedre med oss i langrennsgruppa!

Vi er en gjeng på ca 200 medlemmer, som er med både mye og lite. Og vi vil veldig gjerne ha med deg, enten du er ny eller gammel student!! Så her følger en liste over hvorfor du burde bli med:

 • Du kan gå masse på ski! Noen av oss går kjempemye, andre bare litt. Så her finner du garantert en som er som deg! Flere ganger i uken arrangerer vi treninger, der du får skyss med noen av de som har bil. I tillegg er Bymarka et fantastisk sted å gå på ski! 10/10 terreng, mye snø og Norges flotteste nedoverbakker.
 • Du kan bli med på samling! Hver høst drar vi til Meråker for å løpe, spise digg mat, sosialisere og gå på rulleski! Senere på høsten drar vi også på snøsamling til Sverige, hvor vi koser vi oss på ski og slapper av før eksamenstiden!
 • Du får venner for livet! Vi har ikke noe godt svar på hvorfor, men helt siden 1910, har langrennsgruppa skapt venner for livet! Vi henger sammen når vi trener, når vi ikke trener, på lesesalen, på byen, på samfundet, og ikke minst i voksenlivet etter studier!!
 • Du får bli med på utenlandstur! I år planlegges det å dra til Nord-Italia for å gå La Diagonela, samt nyte alpenes fantastiske uteliv! 5 dager med fri fra studienes tjas og mas!
 • Du får oppleve ekte langrennsfest! Det er lite som slår en skikkelig langrennsfest med full overtenning og hodemist, så dette må du bli med på! Festene kjennetegnes av dårlig disponering, næringssmell, rykk, spurt og saftige målganger! Vi gleder oss!

Langrennsgruppa er for alle, enten du har gått mye på ski, eller bare litt!

Bli med på Bli-kjent-trening ONSDAG 1. SEPTEMBER for å få mer informasjon, enten om du vet, håper eller lurer på om NTNUI Langrenn er noe for deg!

OG MELD DEG GJERNE INN I SLACKEN VÅR FOR ET INNBLIKK I HVA VI DRIVER MED! https://join.slack.com/t/ntnuilangrenn/shared_invite/zt-micmm8if-BLbPf~F1FFG0KbIK2acwGg

Før den tid, starter treningene opp fra mandag 23. August

Håper vi sees!<3

Processed with VSCO with c1 preset

Swecos hederspris 2021

Swecos hederspris er langrennsgruppas høyesthengende pris, og går til en som har gjort en ekstraordinær innsats for NTNUI Langrenn, samt har vært en gledesspreder som gjør det gøy å være på trening.

Styret er derfor veldig stolte over å fortelle at årets vinner er Frida Øygard, aka Dr. Øygard, som nettopp har blitt uteksaminert av NTNU som lege. Vi gratulerer deg stort, og takker for ditt store bidrag til gruppa!

Vi ønsker deg også masse lykke til videre i livet, og gleder oss til å se seg på skirenn! Lykke til med framtiden, Dr. Øygard aka Super-Frida aka Vasa-Frida aka Jølser-Frida.

Hu og Hei!!!