Femmila 2014 arrangeres

Det er med glede arrangementskomiteen nå kan melde at det blir femmil til helga. For øyeblikket har vi to traseer på i hodet:

  1. traseen fra i fjor og 2011 (2x25km) (se her)
  2. traseen til Skiraffenfemmila 2008 (3×16,7km) (se her)

REDIGERT: Det blir traseen fra i fjor. Det er litt for lite snø i Lindboeløypa til å kjøre maskin, men her blir det kjørt med skuter. Resten av traseen blir sannsynligvis kjørt med maskin. Traseen er rullet med skuter i dag og blir oppkjørt torsdag og fredag.

DSC_4109

Løypekjørerne er i dag ute og sjekker trase 1. med skuter. Jeg får melding i løpet av dagen om det er mulig å bruke denne på lørdag. Kanskje blir det skuterspor i store deler av traseen.

Påmelding til arrangementet gjøres her. Første start er kl 10.00. Startformen er selvfølgelig intervallstart og startrekkefølgen trekkes ca 09.45. Arrangementet er uformelt og gratis. Løperne bør medbringe egen mat og drikke, men det vil være enkel servering på vending.

For å kunne gjennomføre arrangementet trenger femmilskomiteen hjelp fra gruppa. Om noen ønsker å jobbe dugnad, så trenger vi folk til merking på fredag, og tidtaking, å stå løypevakt og servering på lørdag. Ta kontakt med meg om du vil bidra.

4 tanker om “Femmila 2014 arrangeres

  1. Takk for bra gjennomført arrangement og tusen takk for turen.
    Gler meg alerede til neste år 😀

    Hu og Hei!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *