Søk styret i NTNUI Langrenn!

Hu og hei! 

Semesteret går mot slutten, noe som også betyr at Styret-23 snart skal byttes ut. 8. februar 2024 er det generalforsamling, og da skal Styret-24 velges. Kanskje du har lyst å bli en del av styret i Norges beste skiklubb?

Styret-23

Før generalforsamling skal vi i valgkomitéen komme med en innstilling (forslag), og vi åpner søknadsportalen allerede i dag! Vi håper at så mange som mulig søker, og vi oppfordrer både nye og gamle i langrennsgruppa til å benytte seg av muligheten. Et styreverv i langrennsgruppa er dødsgøy og en opplevelse for livet. Søk og bli en del av et fantastisk styre – du kommer ikke til å angre! 

Vedlagt finner du kort info om søknad, styret og ulike vervene. Dersom du har flere spørsmål, kan disse rettes til én av oss i valgkomiteen eller noen av de i styret. Generelle spørsmål rettes til langrenn-vk@ntnui.no 

Søk her: Link til søknad!

Du kan søke på så mange stillinger du vil. Søknadsfrist: 3. januar 2023. 

Info om vervene: Vervbeskrivelser 2024

 

Med vennlig hilsen,

Valgkomiteen ved, 

Camilla Lie, Aud Øyen Halås, Axel Villanger Bang og Eirik Andreas Mortensbakke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *