Anna Jensen utnevnt til Ridder av NTNUIs Orden!

Året 2023 var et år hvor NTNUI Langrenn fikk hele to (!!) Riddere! Anna Jensen, en levende legende, fikk i Oktober sin velfortjente medalje for sin enorme innsats og engasjement for langrennsgruppa gjennom sine 7 år i studentbyen.

Helt siden sin ankomst til Trondheim i 2015, har Anna bidratt enormt med sin dugnadssjel til langrennsgruppa. I 2017 ble Anna en del av styret som soskom, og har i sin tid i NTNUI langrenn vært i hele tre styreverv, deltatt på utallige dugnader og ikke minst banketter.

Ved siden av det enorme organisatoriske engasjementet, har Anne vist at det er mulig å levere sportslige resultater på øverste hylle, hvor hun blant den dag i dag står med bestenotering med en 12.plass fra La Diagonela! Men størst av alt er det enorme engasjementet for skigruppa. Hun har bevist at det var mulig å hevde seg sportslig ved siden av et gøyalt studentliv, og satt ny standard for å ta på seg oppgaver. Hun har vært et «ja» menneske, og har tatt på seg alt fra birkenradio, arrangere Estenstadrennet i 2022, utallige artikler til fiskebeineren, vært langrennsgruppas fjes og stemme på sosiale medier og flere styreverv. I tillegg har Anna vært et forbilde for de nye i gruppen, og tatt de godt inn i varmen. 

Det er mer å si om Anna Jensen, og begrunnelsen for hvorfor akkurat Anna fortjener et æresmedlemskap i NTNUI, kunne blitt lang. Men på bakgrunn av dette, utnevnes Anna Jensen til Ridder av NTNUIs orden, og går med det inn i et ærverdig selskap av betydningsfulle skikkelser. 

Vi takker deg Anna Jensen for alt du har gjort for langrennsgruppa, og vi er ekstremt stolt og glad for at du valgte å bruke store deler av studietiden din sammen med oss. 

Tekst: Thomas Meinicke 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *