Bli med på et 112 km langt eventyr!

25. oktober 1910 så skigruppa dagens lys, som NTHI sin første gruppe. I år er det 112 år siden denne kameratslige foreningen ble stiftet, og det må selvfølgelig feires!! Som de langrennsnørdsa vi er, skal dagen feires i form av en 112 km lang rulleskitur søndag 9. oktober! Det blir evig tungt, men evig gøy!

Under ser du et kartutsnitt av ruta trenerkomiteen i langrennsgruppa har utformet:

Påmeldingslenke

Oppmøte blir Stavne bru 08:00, og derfra går vi en herlig runde på 112 km! Med oss på veien har vi en følgebil fullstappa av godsaker, samt ekstra rulleski og pigger. Og om du går på smellen, har vi én ekstra plass til en sliten helt. Så sleng deg med, vi passer på at alle kommer seg gjennom! Og hardfylla lørdag kveld er ingen unnskylding til å droppe dette!!

Etter slitet fortsetter vi feiringen på Cava-søndag på Barmuda Solsiden! Vi er her i 16-17-tiden, og holder på utover natta:)

Håper å se deg på søndag!<3 

Spørsmål knyttet til turen kan rettes til ingeborg.hoftun@ntnui.no. Sosiale spørsmål kan sendes til marie.laukli@ntnui.no!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *