Berserennet avlyst!

I følge berserennet.no måtte dagens utgave av Berserennet avlyses på grunn av kulde! Dette var veldig leit for NTNUI som stilte med mellom 20 og 30 løpere. Det er ikke gjort noe forsøk fra redaksjonens side å komme i kontakt med utøverne, men kanskje man får en kommentar i løpet av dagen. Hvor kaldt var det egentlig? Røros lufthavn målestasjon: klokka 09:00 -32,7 grader C.

11 tanker om “Berserennet avlyst!

  1. Synd det ble avlyst så tidlig. Klokka 1230 var temperaturen på Os ca. -20 grader. I høyden var temperaturen oppe i -7 grader. Solberg syns det var varmt nok til å gå i barings

  2. Strålende sol og -20grader i avbalansert turrennfart burde jo være en herlig opplevelse! Jeg anbefaler testrenn i 5mil som oppreisninig for samlingsdeltagerne!

  3. Rennet burde vært flytta til Marka Rundt-løypa. Kan melde om drømmeføre. Kommer dere hjem og går Jøvrarennet i morgen eller blir dere igjen i Røros?

  4. SL-5mils speakern gjør seg derimot klar for første speaker jobb i edru tilstand under morgendagens barneskirænn i Skåbu.. Åge playlista er klar, bare å kom med låtønsker..

  5. I vil anbefale at du spiller av \"æ har så løst te å dobbeldans me dæ\"(skrevet nå i morgentimene): Vi ropa høgt opp mot himmeln, og vi hadd så my og gi og vår\'n deinn hadd vi i oss, og du hærlige tid. Ein sped liten bekk dein vart snart te ei elv uten fossa og stryk og nei vi koinn itj kvælv Og vår\'n dein vart avløst av sommern og vind dein va mild og blid og vi tok aillt sammen med oss og enda så koinn vi gi. Ein sped liten bekk dein vart snart te ei elv uten fossa og stryk og nei vi koinn itj kvælv. Æ har så løst te å dobbeldains med dæ, stryk dæ over håret å vær god med dæ. Det e så my æ skoill ha sagt te dæ, men æ får liksom itj te å sei det. Æ har så løst te å dobbeldains med dæ, stryk dæ over håret å vær god med dæ. Det e så my æ skoill ha sagt te dæ, men æ får liksom itj te å sei det. Og løvet vart gult og trærn visna og det kom storm og regn og høsten dein hadd vi i oss ja dein skoill bli der læng Ein sped liten bekk dein vart snart te ei elv med fossa og stryk og nei vi koinn itj kvælv Æ har så løst te å dobbeldains med dæ stryk dæ over håret å vær god mot dæ Det e så my æ skoill ha sagt te dæ men æ får liksom itj te å sei det…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *