17 tanker om “Hyttekarusellen sammenlagt oppdatert!

  1. Jeg fulgte praksis fra hyttekarusell 1 og 2 om å gi deltakerpoeng til alle på resultatlista også til utøvere med DNF. Dette har jeg fått klege på og jeg er enig i at man bør fullføre for å få poeng. Jeg glemte vel også å gi arrangørpoeng…

  2. Jeg fikk også en sint mail fra lederen i O-gruppa som var missfornøyd med praksisen. Men praksis de siste 5 åra (minst) har vært deltagerpoeng til alle. Hyttekarusellen er et breddearrangement hvor deltagelse skal belønnes! De som er i mot får ta det opp med styret i NTNUI langrenn.

  3. Når du sier det på den måten så. Det er jo veldig hyggelig. Da gjorde jeg heldigvis rett. 🙂 (Det er vel strengt tatt tidligere leder…)

  4. Husker Hanssen passerte meg øverst i Skjelbreidalen på andre runden under det rennet. God fart til tross for mye utvortes blod. Noe må ha gått veldig hardt for seg.

  5. Christan Sandvik som ble diska på grunn av skøyting i starten av heatet på klubbmesterskapsprinten for noen år siden, fikk med seg både deltagerpoeng og konkurransepoeng. Her ble klokt skjønn utvist.

  6. Det er jo ikke alle NTNUIere som tjener på å skøyte på klassiskrenn, så det var sikkert en god vurdering sånn rent skjønnsmessig

  7. Ser at man får 20 ekstrapoeng for å oppdatere sammenlagtlista. De skulle jeg også gjerne hatt! Kanksje jeg må til og med få 30, det var jo 3 renn jeg la inn. 😉

  8. Sandvik fikk passet sitt påskrevet ja.. Ellers huske i godt første gang med duathlon i HK, da lønte det seg å kun gå klassisk, noe de sleipe Ullers-O gutta prioriterte. Steiki take!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *