Bli med langrennsgruppa på Hu og Hei!!

Bli med oss i langrennsgruppa på et uforglemmelig orienteringsløp, nemlig Hu og Hei! Hu og Hei arrangeres lørdag 7.oktober av vår kjære venn, O-gruppa. Du kan velge mellom 18 km (1 runde) eller 30 km (to runder) i vakre og blaute Bymarka. 

Hu og Hei er et orienteringsløp der du absolutt ikke trenger kartkunnskaper, da mulighetene for å henge på og følge etter, er uendelige. Løypa har start og mål ved Studenterhytta, og har få poster og lange strekk. Ved start får man vite hvor plasseringen til første posten er, deretter løper man raskeste vei til posten. På første post får man vite plasseringen for andre post, og slik går det resten av runden. Alle skal til samme post og det er dermed enkelt å henge seg på. 

Påmeldingsfristen er onsdag 4.oktober. Meld deg på og bli med på høstens vakreste løp i Bymarka. Du kan enkelt melde deg på Hu og Hei her!!

Bli med!!

Foto: Eirik Andreas Mortensbakke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *