Bli med langrennsgruppa på Hu&Hei!!

Hu&Hei er et langt orienteringsløp i Bymarka, med start og mål ved Studenterhytta. Ved start får man vite hvor første post ligger, og deretter løper 200-300 stykker mot dette stedet. Ved første post får man vite hvor den nest eposten ligger, og slik går det sin gang gjennom en runde på ca 13-18 km. Det legger til rette for at alle som er med skal samme sted, og at det dermed er superenkelt å henge på en som kan veien;)) Du trenger altså ikke kunne orientere!

Hu&Hei består av to runder, der den første er 13-18 km, og den andre er ca like lang. Det kan med andre ord bli skikkelig langt, der mange løper rundt 40 km. Man kan imidlertid fint gi seg etter én runde, de fleste jenter gjør dette:) Ved hvert post ligger det masse sjokkis og annet digg, og med den fine værmeldingen ser dette ut til å bli en meget fin dag!!

Bli med! På kvelden etter målgang blir det bankett og en tur til Samfundet!!! kjøh

Kart er strengt tatt ikke nødvendig, men kan kjøpes ved start da kartsalget ved Gløshaugen er over. 

Under finner du invitasjon og enda mer info.

Innbydelse Hu&Hei

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *