Følg teamet under sesongåpninga!!

I morgen sesongdebuterer Team NTNUI Sweco i Örsa, for teamprolog! Team-manager Matias Noren melder via telefon om en gira og tent gjeng, som er klare for å gå ut i krigen i den 9 km lange løypa. -Dette blir som en 800 meter på tartanen, det blir full pupp hele veien, og dem som ikke spyr etter målgang lever på lånt tid, sier han entusiastisk.

Årets team er om mulig det beste gjennom alle tider, på papiret. Med Olaf Talmos enorme rulleskiprestasjoner fra i sommer, med blant annet en 9. plass i Lysebotn opp, samt to jenter som stadig har tatt NC-poeng, lover det godt for sesongen. –At HP Rolke i tillegg er i sin livs form, samt har fått fart på kjærlighetslivet er også utelukkende positivt, melder Noren over messenger natt til fredag. – Jeg har stor tro på gutta og jentene, og tørr å håpe på topp 20 under lørdagens prolog. Under den individuelle prologen på søndag kan alt skje, plutselig vinner Olaf.

Med de ordene gir vi oss på chættern for kvelden, setter skuddpremien på Team Ragde, og sover for natten. God natt!

Følg teamet lørdag 18. des kl 10:30 på NRK 1 eller via verdensveven https://tv.nrk.no/serie/ski-classics/2021/MSPO33200921, og søndag 19. des fra 09:15!

Takk til Sweco Norge AS som nok en sesong støtter oss, og gjør det mulig for studenter å leve proff-drømmen. Tusen takk!

Boisa som knæsser team synnfjell og team parkett-partner sesongen 2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *