Sterk start av teamet under åpningsrennet i Visma Ski Classics

Da var Visma Ski Classics-sesongen i gang, og både team-manager og styreleder sier seg godt fornøyd med sesongstarten. Med god hjelp av NC-Hanne gikk teamet seg inn til en 19. plass (+5:06), godt foran både Team Synnfjell og Team Rustad IL Oslo. -Jeg er veldig fornøyd med det vi presterer i dag. Vi jobbet bra hele veien, der HP og Olaf fikk god hjelp av Ludivig før de brøyt ut og lagde et hæ****s tospann. Og når jentene gikk såpass bra, gav det en totaltid som setter Team Rustad IL Oslo i et dårlig lys. At vi i tillegg er godt innafor målet om topp 20, tar jeg som en stor personlig seier, melder manager Matias F. Noren fra smørernes spa-avdeling i bussen til Team Nordic Jobs Wordwide, der han i skrivende stund får nakkemassasje fra manageren hos Team Norsk Gran.

Selv om store deler av Rustadlaget trener med NTNUI gjennom høsten, og på den måten er nære venner av oss, bygger intrigene seg alltid opp når vi nærmer oss sesongstart. I år er intet unntak. –Foreløpig er stillinga 0-1 til Noren nå, og Tomtern sover neppe godt i natt. Men dagens resultat kom ikke som noen overraskelse på meg, ettersom jeg vet at guttene og jentene våre er bedre enn den grønne gjengen fra Oslo øst, sier Matias bastant og selvsikkert. I tillegg testa vi ski i totalt 19 timer i går, så jeg visste at det hvertfall ikke skulle stå på skia! 

Det er ikke bare Team Rustad IL Oslo som er en naturlig konkurrent, men også Insta-gjengen hos Team Straye Waterwell, et lag bestående av forretningsmenn fra Tjuvholmen. Dette er et lag som har satsa mer på some enn på trening, og benytter enhver anledning til å bruke rampelyset for det det er verdt. -At vi slår keegasguttene i team Straye er vel helt å forvente, ikke har de teknikk og ikke har de verdighet. Som manager ser jeg på den gjengen som klovner, og retter heller fokuset mot slå Team XPND Fuel i morgen. Vi er mer enn gode nok til å slå den gjengen fra Hønefoss. 

M. F. Noren har aldri vært mer hovmodig og selvsikker, og har lite tid til å snakke med oss i dag. Han får likevel droppa litt snikskryt om at han har chætta med kommentator Stoltenberg, snæppa med Bjørgen og snækka med Anna Haag. Vi gir oss med det, og oppfordrer alle til å følge med på fortsettelsen søndag fra 09:15 hos NRK. Vintersport er best på NRK, ferdig snakka.

Hele teamet rett før start. Fra venstre: Jogscha Aberhalden, Hanne Skulbru, Olaf Talmo, Hans Petter Rolke, Ludvig Vartdal og Jonte Engdahl.

2 tanker om “Sterk start av teamet under åpningsrennet i Visma Ski Classics

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *