Resultater Ferista-Skistua 2020

Sykt bra innsats av alle opp til Skistua i dag!

Temperatur: ca. 9 grader
Føre: Vått

Hvis det er noen som mangler, kommenter tiden din under, så skal vi få deg inn.

Dette var første test i Test Cup 2020, sammenlagtliste finnes HER

Gleder meg til å se alle til noen legendariske langturer i morgen!

Damer

#NavnTidEtter
1Ine Skjellum21:28
2Kristine Nes21:51+00:23
3Sofia Haglund21:56+00:28
4Elisabeth Hagen Helgesen22:28+01:00
5Inger Bonden22:30+01:02
6Aud Øyen Halås23:01+01:33
7Elise Langkaas23:14+01:46
8Ingvild Bratlie23:22+01:54
9Sigrid Hallem Solum24:24+02:56
10Anna Jensen24:32+03:04
11Thea Maurtvedt24:54+03:26
12Mari Nøvik25:20+03:52
13Amanda Aalberg25:45+04:17
14Anne Marit Bredalen26:40+05:12

Herrer

#NavnTidEtter
1Tor Olav Nesheim Hægeland17:21
2Thomas Meinicke17:49+00:28
3Eirik Andreas Mortensbakke17:55+00:34
4Henrik Syverinsen18:23+01:02
5Philip Drivenes18:31+01:10
6Sven-Erik Markhus Kaiser18:39+01:18
7Matias Noren18:50+01:29
8Andreas Faanes18:55+01:34
8Gunnar Wang-Haugseth18:55+01:34
8Håkon Bakke Kjerstad18:55+01:34
11Hans Petter Rolke19:00+01:39
12Jakob Mestvedthagen19:14+01:53
13Martin Haarstad19:20+01:59
14Christian Foyn19:30+02:09
15Trym Nygaard19:33+02:12
16Christian Brennhovd Bang19:35+02:14
16Eirik Bruland19:35+02:14
18Lars Bergendahl19:40+02:19
19Halvor Dagssøn Landsverk20:10+02:49
19Mathias Øivind Andresen20:10+02:49
21Marius Borge Heir21:11+03:50
22Thomas Heyn21:54+04:33
23Mats Tyldum22:10+04:49
24Jakob Hanserud23:58+06:37
25Sondre Sørbye25:00+07:39
26Anders Schjølberg27:08+09:47
27Nikolai Nøkland29:32+12:11

1 tanke om “Resultater Ferista-Skistua 2020

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *