Noen ting å huske på for de som skal gå renn i vinter

Hu og hei!

Skisesongen nærmer seg med stormskritt og i den forbindelse er det noen ting man må ordne. Her får du vite det viktigste!

Medlemskap i NTNUI:

NTNUI krever at alle som skal være med på trening/konkurranser i regi av NTNUI er medlem. Dette blir man ved å betale medlemsavgiften enten på nett eller på et av SiT sine treningssentre. Man kan velge mellom kun medlemskap i NTNUI eller treningskort hos SiT der medlemskap i NTNUI er inkludert. Les mer om priser og ulike medlemskap her: https://www.sit.no/trening/bli-medlem

Refusjon: 

For å ha rett på refusjon ifm. samlinger og skirenn må man oppfylle noen enkle krav:

  • Være medlem av NTNUI (som beskrevet over)
  • Konkurrere for NTNUI (Klubb-bytte beskrevet under)
  • delta på dugnad for langrenngruppa (ett dugnadspoeng gir delvis refusjon, to dugnadspoeng gir full refusjon).
  • følge langrennsgruppas krav om bekledning. Les mer om bekledning og refusjon her

Klubb-bytte:

Går du ikke for NTNUI i dag, men har tenkt å gå skirenn for NTNUI til vinteren (noe du selvsagt har!), må du bytte klubb! Dette gjøres ved å fylle ut vedlagt skjema, og sende inn til langrenn-nestleder@org.ntnu.no, eventuelt direkte til skikretsen (sor-trondelag@skiforbundet.no)

Skiforbundets frist for å gjøre dette er 2 måneder(!) før man skal gå renn for den nye klubben!  Det anbefales derfor å gjøre dette i god tid før sesongen starter!

Betaling av skilisens:

Hvorfor

Skilisens er et krav på alle terminfestede skirenn. Du vil bli forsikret på fellestrening, egentrening og skirenn gjennom hele året ved kjøp av årslisens. Det er også mulig å betale engangslisens før enkeltskirenn, men skal du gå flere skirenn lønner det seg med årslisens.

Hvordan

Hadde du skilisens i fjor skal du ha fått/får du en mail med faktura. Fakturaen ligger også på profilen din på minidrett.

Hvis du ikke hadde skilisens i fjor eller aldri har hatt lisens tidligere kan du fylle ut dette elektroniske skjemaet , eller sende en mail til meg med fødselsdato.

Nytt lisensår gjelder fra 1.10.16, og lisensen gjelder fra betalingsdato så det lønner seg å gjøre det før 1.10.

FIS-liste:

Har du planer om å gå individuelle renn i Norgescupen til vinteren må du melde deg inn på FIS-lista. På denne lista står du helt til du melder deg ut, det er derfor viktig at du sender meg en mail hvis du ikke lenger skal stå der!

Hvis du skal inn på FIS-lista, fyll ut  «Athletes Declaration» og send til langrenn-nestleder@org.ntnu.no innen 25.09!

Hvis det er noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt!

Hilsen Olav Vestøl, 95004597
Nestleder NTNUI langrenn

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *