Har du klærne i orden før årets største renn?

Det nærmer seg sesongens store mål for de fleste av oss turløpere i NTNUI, Birkebeineren og Vasaloppet, og mange har deltatt iherdig som tidtakere og på diverse dugnadsvakter for å skaffe seg de nødvendige dugnadspoengene som sikrer refusjon. Da er det viktig å ikke glemme at langrennsgruppa også stiller krav til bekledning! Reglene for konkurransebekledning finner du her.

For å bli raskere enn dette må man ha skikkelige briller!?

For å bli raskere enn dette må man ha skikkelige briller!?

Dersom du trenger å oppdatere klesskapet finnes det meste tilgjengelig på kontoret til Hovedstyret på I-Bygget (foruten racing overdel herre L, overtrekksjakke herre(S finnes), pannebånd og onepiece racingdress). For de plaggene som ikke finnes på I-bygget må du ta kontakt med materialansvarlig på langrenn-material(a)org.ntnu.no, så vil klærne dukke opp på Birken/Vasabussen. Det som er igjen av luer og pannebånd vil uansett bli å finne på Birkenbussen.

Det grønne toget er et velkjent fenomen og vi ønsker at dette skal være så stort og synlig som mulig. Vi oppfordrer derfor alle til å stille i grønt! Og husk at man blir raskere(og rikere?) i grønt, gult og svart!

4 tanker om “Har du klærne i orden før årets største renn?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *