Strålende løp av Martin i Trentino

Martin er klar til start

Martin er klar til start

I dag er det 4×10 km stafett i Trentino, og Martin skal ut på tredje etappe for Norge. Følg med på Eurosport og livefisu.tv fra klokken 14:50! Norges lag er forøvrig Trygve Markset, Øyvind Moen Fjeld, Martin Hallberg og Rune Malo Ødegård.

Martin Hallberg gikk i dag inn til en super 29. plass i Universaden i Trentino, Italia. Fra et tidlig startnummer gikk han inn til ledelse på alle passeringer og ledet lenge i mål. Han sørget dermed for masse TV-tid. Det har ikke lykkes redaksjonen å få en kommentar fra Martin ennå.

Med startnummer 20 var Martin seedet inn til en 94. plass på dagens 10 km. Men der hadde vår sterke mann ingen planer om å bli. 64 utøvere med bedre seeding måtte se Martin gå forbi på resultatlisten, da han kom inn til en 29. plass. Helt rått i dette selskapet!

Resultater:

Rank Name CC Result Behind
1 PETROVIC Milanko SRB 23:57.4
2 SEMENOV Michail BLR 24:02.9 +5.5
3 SHAKIRZIANOV Raul RUS 24:11.1 +13.7
8 OEDEGAARD Rune Malo NOR 24:35.7 +38.3
13 FJELD Oeyvind Moen NOR 24:43.2 +45.8
25 MARKSET Trygve NOR 25:14.7 +1:17.3
29 HALLBERG Martin NOR 25:17.9 +1:20.5

Komplette resultater

13 tanker om “Strålende løp av Martin i Trentino

  1. Supert, Martin! Då satsar vi på gull på stafetten. Rykta seier at Martin har trent spurt saman med ingen ringare enn spurtkongen ØWHB. Om det stemmer, og han får sisteetappen, skal utlendingane få slite!

    • Kjempeinnsats 🙂 Martin har væl samme avtale med Norges skiforbund som det Petter Northug har, da blir det vel ingen grønn drakt i noen perioder av sessongen 🙂

      • Hvis det er slik å forstå ja. Uansett sikker på at den grønne drakta ville gjort han enda litt raskere. Potensialet til hyttekarusellen med andre ord!

  2. Takk for bra omtale. Er virkelig fint her. Der er ikke så mange som har skjønt det, men skal man få mye tv-tid er det å starte tidlig som er tingen. Ellers har flere norske løpere her erfart at kamerafolket har er fetisj for nordmenn… Angående drakta har Johan helt rett, og Pettern ble observert i Seiser Alm for kun noen timer siden.

    • Bra gått Martin! Du får utnytte snøen i Seiser Alm og Lavazé mens du kan, når du er tilbake i Oslo skal Truls, Torbjørn og jeg ha rulleskiprogrammet for jula klart.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *