Testløp Bratsbergrunden 2

På grunn av sommerferietid var det bare tre stykker som stilte til start. men til gjengjeld hadde Knut Anders reist helt fra Stranda på Sunnmøre for å være med på den store begivenheten. På startstreken var det nesten optimale forhold 22,5 grader og tørr asfalt. Det viste seg imidlertid raskt at det skulle bli både vindfullt og vått. Til tross for maksimal innsats i hvert stavtak holdt feltet seg samlet store deler av runden mye takket være vinden. Det var ikke før Audun tok sin andre monsterføring over brua etter Jonsvannet at Einar måtte gi luke. De to i tet fortsatte sammen, Knut Anders fikk noen meter opp til Solbakken, men Audun tetta igjen. I den slake utforbakken mot mål var Audun den sterkeste og kunne innkassere seieren på en sterk tid på våt asfalt. Einar kom inn noen minutter senere med en knekt pigg. Info om runden.

1. Audun Thonstad 1:01:16
2. Knut Anders Hatlen 1:01:20
3. Einar Raknes Brekke 1:03:28

7 tanker om “Testløp Bratsbergrunden 2

  1. Må vel innrømme at jeg var vel ikke mest dravillig av oss tre. Prøvde noen ganger å komme opp å dra, men pga vind så var ikke det så lett. Hadde vel tre føringer i lettere tereng, og håper jeg bidro litt iallfall. Så seiern var nok ikke helt fortjent med tanke på at de to andre var hakket sterkere på drajobben. Men uansett en bra økt der snittfarta ble fine 23.5 km/t.

    • Når du først tok en føring var det nesten umulig og henge på, så vi kan vel være glad at du ikke gjorde det oftere 🙂 Blir spennende å se om du klarer å riste av deg Espen Sørlie og kompani til høsten.

  2. Godt å få litt variasjon i tempo og intensitet også. Rykta om at Audun var i kanonform viste seg i alle fall å stemme!

  3. Imponerende tider under de rådende forhold.Med fortsatt 5,5 måned treningstid til Marcialonga må det bli bra.

  4. Det ser ut til at dere har fått trent knallbra, disse tidene står det respekt av med tanke på føret som utviklet seg i rennet. Jeg har dessverre ikke sjangs i havet til å holde følge med dere, når jeg ser hvilken utvikling dere har hatt i sommer. Det er bare å ta av seg hatten og bøye seg i støvet. Sees om en uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *