Råsjørennet 26km


Startsletta (foto Støren Sportsklubb)

Redaksjonen har i flere uker fått tips fra blant annet ytteregående reporter i Skåbu om at Ole Ivar er i storform. Dette viste han også i gårsdagens Råsjørenn hvor han knuste vår egen stjerne Tomas B med tre minutter. Forklaringen til Ole Ivar er at han ikke gikk på rubbski, men på en HS7 slip med nullrode. Unge lovene Hannestad var ikke langt bak stjerna Tomas og ventes å slå til allerede neste helg i Normarka rundt. Trikset neste gang er å ikke tryne i starten to ganger + knekke staven. På slike sprintdistanser blir dette fort skjebnesvangert. Dette gjelder også deg Bjørn B! Ove Haugereid var raskt ute og hang på unge lovende Hannestad, helt til han sprakk og tapte 3 min på siste runde.

I dameklassen ble det Berit for alle penga, men også mange andre sterke prestasjoner fra NTNUI. Siri Bente gikk i ryggen på ei jente hele løpet og slo henne i spurten.

Resultater 

 

11 tanker om “Råsjørennet 26km

  1. God rapport Brekkje! Kan melde om at stakeformen bare er halvveis, må nok trene mere bråsterk! Ellers skryt til alle NTNUIére for herlig stemning før og etter løpet. Kan hilse til Berit om at genseren var super, og vil ikke byttes mot en buff! Denne Hannestad bør neste gang ikke rykke så brutalt, slik at hempa på staven ryker.

  2. Jeg kan melde om at null Rode var tingen i helga ja. Etter 8 lag med smurning satt det til slutt. Jeg ser at på nåværende tidspunkt er 8 av 13 påmeldte til Nordmarka Rundt fra den fiktive klubben NTNUI-Ski. Målet bør vel være å ha halvparten av de startende?

  3. Ove: Jeg tror buffen har flere bruksområder enn genseren, og det er det som teller! Så jeg er kjempefornøyd med premien min. Viktig å huske på at det var minst to av de 60 deltakerne som ikke fikk uttrekkspremie!

  4. Ja, de stakkars to som ikke møtte fikk jo ingen premie.. Minne meg om Spjettløpet for 3 år siden, der vi hadde premier til de 10 beste. Deretter hadde vi 30 utrekkspremier. Totalt stilte 25 løpere til start;)

  5. Jeg var en av de stakkers som ikke fikk uttrekkspremie, men jeg har jo et betryggende antall buffer allerede. Hvis jeg skal ha flere buffer skal de iallefall være av merket \"Marka Rundt\"

  6. Var MYE grønt å se liggende i snøen etter start! Så Bjørn, fortvil ikke! Du får helt sikkert med deg Hannestad på et balansekurs 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *