Nordmarka Rundt til helga! (20km klassisk)

På søndag er det klar for ny utgave Nordmarka Rundt som har base ved Gjenvollhytta ved Klæbu bare 30 min kjøring fra Store P. Dette er et tradisjonsrikt turrenn hvor mange NTNUIere pleier å delta hvert år.

Ved å ta et dypdykk i arkivet kan man lese om hvordan det gikk i fjor. Den gang var det litt kaldt, men i år ser det ut til å bli kanonføre. Det er i skrivende stund åtte påmeldte fra NTNUI og påmeldingsfristen er på torsdag. Dette er alt for få for en klubb som er kjent for å fylle startsletta med grønnkledte langrennsløpere!

Løypa er veldig fin, vi går først en flat sløyfe på litt over en mil før vi kommer tilbake hytta og tar til på et motbakkeparti mot slutten. Altså en perfekt løype for oss som ikke er så glad i å varme opp. Anbefaler alle å slenge seg med her! Påmelding her.

9 tanker om “Nordmarka Rundt til helga! (20km klassisk)

  1. Da ligger jeg vel litt bak skjema foreløpig. Men jeg satser på å klare å stable meg på beina til Bratsbergsprinten i morgen.

  2. Nå begynner det å ligne på noe her ja! 10 mann i deg grønne toget! Vi må prøve å få samla toget mest mulig på de første flate 10 km. Viktig å gi hverandre *kompisluker" mens vi faser ut andre som ikke går i grønt. Litt skuffende at det bare er to damer i toget.

  3. Gledelig å se 19 forhåndspåmeldte fra NTNUI: Marit Vala Solveig Tveter Bratlie Signe Marie Stavnes Katharina Kahrs Marit Takla Eirik Hannestad Einar Raknes Brekke Christian K Sandvik Bjørn Bergholt Even Skare Lars Esten Heggvik Martin Hallberg Øyvind W. Bauer-Hanssen Svante Zetterberg Eivind Rimstad Aleksander Sørvik Hanssen Kristian Just Einar Stødle Martin Bjelde Mikkelsen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *