Tusentipset: Løypekart over søndagslangtur

Endelig noen som tar tak i problemet med alt for sjelden oppdatering av hjemmesiden her, Konrad Naborczyk har sendt sitt bidrag. Under gårsdagens søndagslangtur registrerte han med sin Garmin GPS-klokke alle vitale data underveis og her er resultaet: 

Data
Kart

18 tanker om “Tusentipset: Løypekart over søndagslangtur

  1. Så vidt jeg husker fra treningslæra kan øktene deles i rolige, middels og harde økter. For enkelthets skyld inneholder søndagslangturen alt fra rolig til middels hardt. Da gjenstår bare den tøffeste sonen til tirsdagsintervall. Dette må da være perfekt, får dekt alle soner på bare 2 økter! :tongue:

  2. Godt å se at trenes på langtur og ikke bare for å nyte den allergibringende skogslufta. Forresten, når kommer saken fra Birkebeinerløpet? Ole Ivar sitter sikkert å skriver på den nå. Bra innsats forresten! Hadde kanskje regna deg litt lenger opp Ove? Ikke helt 100 % frisk?

  3. Kun fra rolig til middels hardt? Huske godt på første gang du var med på langtur Sindre, mener å huske at det gikk delvis hardt unna og at ikke alle klarte å henge med (var vel kun 2).. Når det gjelder Birken priser jeg med lykkelig med at i skirenn kan man innta hockey (?) posisjon i unnabakkene. Flyging utfor skal jeg ikke skryte på meg å trene noe mot, og kommer nok heller ikke til det heller: Hugs: Det er i motbakker det går oppover!

  4. I e best i bratt motbakke og myr, nedoverbakker passe ikkje me. Akkurat som Ove e best i klassisk og langt, altså ikkje skøyting og sprint.

  5. Ove er nok kun best på 11km klassisk i lett løype fortsatt;) Brekke er nok best på den faste langturen til Meråker;) Ole Ivar er best i medvind;) Sindre er best i treningslære;) Tomas er fortsatt best til å undervurdere seg selv;) Peder er best til å få syre i låra;) Martin_m er beste danske skiløper;) Noen glemt?

  6. Syns Tomas har holdt en knallhard og uvanlig offansiv linje i det siste, spesielt utskjellinga av sosser fra Bærum var uvant kost. Jeg personlig liker veldig godt folk fra Bærum. Hvem er best til å gå i grøfta på skirenn? Bruaset?

  7. Denne langturen, Ove, husker ikke jeg. Var jeg med i tet, eller lengre bak? Antakelig utslitt og i åndenød slik at oksygentilførselen til hukommelsessenteret i toppen ble koblet ut?! :wassat:

  8. Kos og se at så mange gelder seg til langturen. Da blir vi kanksje fler en Hansen og meg som fullfører langturen i år. Tomas har bare begynnt med utsykingen før ostesmørbrødspisingen på torsdag. Desverre for Tomas er det en fra Bærum som skal lage ostesmørbrødene, det ventes ekstra tykke skiver til folk fra nord for polarsirkelen. Dette blir en kamp! Nord mot Sør!

  9. Sindre: Gikk jo rykter om at du hadde medaljer i fleng fra juniortida (fikk jo ikke med meg at det var fra Ankenes skiklubbs km). Derfor ble tempoet satt allerede passering Bekken, ved første passering Austlimyra var vi 7 stk, andre passering Austlimyra var vi 4 stk. Ved tredje passering Austlimyra var det kun jeg og du som holdt ut. Tempoet må sies å ha vært rundt terskel ved enhver myrstump. Etter den \"rolige langturen\" på 3t20min inntok jeg hvil-hvil resten av Søndagen..

  10. Visste ikke at du har vært med på søndagslangturer Ove. Synes å huske du hadde restitusjon på søndagene etter lørdagenes bra bankett.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *