Føremeldingen Skistua 15.10.2010


Gråkallbakken i vinterdrakt

Nå har det lagt seg et hvitt teppe over Gråkallbakken og snart er Markarundtsjefen og kjæresten ute og tester skia. Bare se på dette webkamerabildet fra skiklubben.no.

Skiklubben.no er forøvrig en flittig brukt nettside i vinterhalvåret, hvor generalsekretær Sverre «SWIX» Hosen legger ut smøretips og føremeldinger på morgenkvisten.

En annen nyttig side for oss skiløpere er skisporet.no hvor tråkkestatus til løypene i Estenstadmarka og Bymarka blir oppdatert live vha GPS og mobilt internett. 

  

18 tanker om “Føremeldingen Skistua 15.10.2010

  1. Vil dette utgjøre noen endring i planene om rulleskiintervaller opp dit i morgen? eller er dette en pysete tanke fra gjestelars?

  2. har vel i utgangspunktet ikke tenkt det, så det kanskje for meg som en hakket mer intern fest enn hva som er skreddersydd for en gjestetrenende eks-student ved navn Lars? 🙂

  3. Anbefaler ikke å skøyte, det er en noe blader som gjør det rimelig glatt fra ila – butikksenteret. I alle fall var det sånn på onsdag.

  4. Var nok ingen anonyme med på dagens hardøkt, men det var deilig å få føling med snø igjen! Amund Ø og gjestelars fornektet seg ikke og klinket til. Amund viste storform og knuste undertegnede i diagonalpartiene. Hvem var det som egentlig satt opp denne økta? Regner med Ole Ivar var i Vassfjellet i dag siden han satt opp det på sin plan som lå ute på mandags morgen.

  5. Jeg og Tomas kjørte den gode gamle dagen-derpåøkta med spinintervall på Dragvoll med påfølgende brå-sterk og franskpress i trangest mulig t-skjorte.

  6. Det skal sies at Einar har en tendens til å komme seg bemerkelsesverdig bra det siste minuttet på dragene. Men det var ei knallbra økt! Følingen med snø på bare legger er en påminnelse på at sommeren er over.

  7. Jeg kan forresten lese på langrenn.com om mine vanvittige stakeferdigheter. Takk for god PR Einar=) Og takk til Ove for god info om Stakviksletta på Marka Rundt=)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *