Nyheter i høyrekolonna

Siden Berit ikke har rapportert inn dagens føremelding har nå Sverre Hosen fått sin egen spalte på høyresiden under markedet. I samme slengen har vi i webguppa lagt inn skisporet sin «widget». Da er spørsmålet om publikum ønsker disse endringene velkommen eller om man begynner å få nok? Kom gjerne med tilbakemelding i kommentarfeltet eller til langrenn-www(a)org.ntnu.no.

8 tanker om “Nyheter i høyrekolonna

  1. Nei se der du, nu e d snart kun den her sida som treng bessøk på mårran. Du lægg ikke til de viktigste nyhetan fra VG, Dagbladet og Fremover åsså?

  2. Denne webgruppen imponerer til stadighet. Mon tro om langrennsgruppen vinner prisen for årets nettsted. Er det forresten greit at jeg fjerner Grenaderen fra kalenderen? Det parkløpet der kolliderer da vitterlig med verdens flotteste turløp.

  3. AiAi! I bruke nesten aldri andre sider enn ntnui.no´s langrennsgruppas blogg. Synes ikke at Grenaderen skal fjernes, det går vel ann å kombinere de to rennene..

  4. nå snakker vi! Forøvrig kan det store langrennsbooksamfunnet opplyses om at gjestelars hverken er død eller lei av skigåing, men har vært mer eller mindre ett knepp over småsjuk i snart ei uke.. Savner dere fælt, folkens;)

  5. Du må bare redigere kalenderen som du vil Anders. Kanskje vi slipper å få mail fra Rensfjellrennet i år om vi kan sette de opp. Til gjestelars: god bedring! Ble oppdalturen for Hard? Når det gjelder nyheter fra vg og dagbladet så er det ikke så mye igjen hvis man siler ut skadder og krig. Da sitter man igjen med at petter Northug er overtrent og det kan man lese på vår venn langrenn.com

  6. fikk ei indexfeilmelding en dag jeg skulle inn jeg? ikke tenkt over at Sverre er borte riktignok.. Har ikke tukla! LOVER! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *