11 tanker om “Påmeldingslister NM

  1. Hu og hei, dette blir knallbra! Har det noen gang vært så stor deltakelse fra NTNUI i NM? Når det gjelder stafettlistene så må det forløpige langoppsettet tas med en stor klype salt. De er kun satt opp som midlertidige. Ved påmelding av lagene gadd vi ikke sette opp sannsynlige lag en gang. UK tar seg av det

  2. Flotte greier! Ser også at Team NTNU blir kalt Team NTNU Langrenn. Her er det duket for misforståelser hos TV-kommentatorene! 🙂

  3. så spørs det hvem som misliker/liker det best å bli assosiert med det andre teamet/klubben? Arne Post og Torgeir Bjørnen har nok kontroll, tenker jeg:)

  4. ang stafetten; undertegnede har idag hentet de nødvendige rekvisitter for å bli en del av det grønne toget både i stafetter, turrenn og eventuelle nattlige eskapader på stakefesten:) bestilte både lue og huggupainnbainn, hvor sistnevnte virkelig fremstår som en sikker vinner! Overn skjønte det tidlig!

  5. Du må hugse å ta me eit sånn painnbainn t din forrige lagkompis Jens Larsen i Trønder Lyn, han e vel en forkjemper for sånt;)

  6. hehe, skal ordne det slik at larsemann/jensemann blir sjalu, tenker jeg:) Startet forøvrig en kampanje på årsmøtet igår for huggupainnbainnets fremme, regner med mange i toget blir å se i slikt:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *