Rekordoppmøte på søndagslangturen

Hele 10 personer stilte på langtur i dag, et oppsiktsvekkende antall tatt i betraktning at kun 4 stk stilte forrige søndag. Årsaken til bra oppmøte tilskrives Frode, E. Fikse og Vibeke. Uten disse ville vi vært 7, som er betydelig mindre enn 10.

Fra venstre: Hanna, Eirik, Vibeke, Marit, Martin, Frode, Espen, Stephanie. Liggende foran i fin positur og en hårsveis som nettopp er fikset på: Erlend.

Fra venstre: Hanna, Eirik, Vibeke, Marit, Martin, Frode, Espen, Stephanie. Liggende foran i en nydelig positur: Erlend.

Fra venstre: Hanna, Vibeke, Eirik, Marit, Martin, Frode, Espen, Erlend, Torbjørn

Fra venstre: Hanna, Vibeke, Eirik, Marit, Martin, Frode, Espen, Erlend, Torbjørn

8 tanker om “Rekordoppmøte på søndagslangturen

  1. Jeg er i utgangspunktet enig med deg Torbjørn, i at 7 er betydelig mindre enn 10, men her strides de lærde. I følge H. Eia [1] ligger «syv (…) ganske tett opptil ti, nærmere ti enn fem på en eller annen måte», så du kan nok ikke ukritisk tilskrive Frode, E. Fikse og Vibeke så mye av æren. Ellers så det ut som en fin tur!

    Referanser:
    [1] H. Eia: Den lille gangetabellen, Team Antonsen. NRK, 2004. (http://www.nrk.no/skole/klippdetalj?topic=nrk:klipp/284920)

    • Synd det er ikke noen «liker»-knapp på LangrennsBook 😉

      Ellers, er jeg sjokkert over at NTNUI-*LANGRENN* arrangerer søndagslangtur med joggesko lenge før skisesongen er over i Bymarka. Dette er absolutt en sak for kontrollkomiteen! 🙂

      • Jeg er sjokkert! Ikke nok med at de stiller opp i joggesko. Det ser jo ut til at de løper midt i skiløypa mens det fortsatt er snø der!!! Dette er en dødssynd. Slike o-løper tendenser har vi ingenting til overs for, og må slås hardt ned på før det utarter seg. Kontrollkomiteen har i tillegg lagt merke til at store deler av styret i langrennsgruppa var med på den famøse «treningsturen». Kontrollkomiteen er derfor igang med å finlese statuttene for å se om vi kan bytte disse ut med mer egnede personer. Styremedlemmene skal jo være gruppas ansikt utad og fronte gode holdninger. Vi forventer at Bjørn forfølger denne saken. Du finner ikke styremedlemmer i Coca Cola som drikker pepsi får så å publisere det på hjemmesiden til Coca Cola som en gladsak.

      • Ærlig talt folkens! Her drar en gruppe uskyldige NTNUIere ut på langtur med joggesko, men ender opp med å bli slakta her på hjemmesida. Den lille snøflekken på bildet er både bløt og skitten og egner seg ikke for skigåing. Jeg blir skikkelig skuffet hvis Bjørn ikke tar løpernes side i denne saken. Mai er en sommermåned og bør brukes deretter. Det som derimot bør få konsekvenser her, er beskyldninger om o-løper tendenser. Ingen av deltagerne hadde verken kart, kompass eller annet orienterings stæsj. Håper at dersom Bjørn, Eirik Marthinsen eller andre rutinebærere velger å forfølge noen i denne saken, så er det ikke joggesko-siden, men heller folk på den andre siden.

      • Jeg levde lenge i håpet om at interessen rundt denne «løping vs. skigåing»-saken skulle dø ut, spesielt etter dagens sjokkerende nyhet «Tone snakker ut om bruddet for første gang». Nå har det omsider gått så langt, at jeg er nødt til å ta stilling.

        Man skal bruke ski frem til <10% av traséen er snødekt. Og før løpeskoene tas frem skal man legge ut sagspon og gå på dette, for å tyne maksimalt ut av skisesongen. Deltagerne fra løpeturen vil bli sendt på straffetur i 5-milsløypa med to bjørketrær som ski mens de synger "her kommer vinteren" av Jokke i kor.

        • Torbjørn: Kontrollkomiteen tar kritikk for beskyldningen om oløper tendenser. Bruk av slike skjellsord var litt i overkant.
          Anders Gullhav har på oppdrag for kontrollkomiteen i dag testet skiforholdene i bymarka. Konklusjonen var at skisesonegn er kan ofisielt erklæres for over i dag. Dermed er barmarksesongen erklært åpnet!! Kontrollkomiteen tviler dog på at Gullhav har lagt bort langrennsskia for sesongen og tror at dette egentlig kun er et utspill for å minske slitasjen på løypa slik at han kan gå på ski lengst mulig!

        • Så hyggelig at barmarksesongen offisielt er åpnet! Jeg velger å tro på dette, og går bort fra slitasjeteorien.
          Personlig godtar jeg o-løper unnskyldingen, men jeg vet om folk fra langturen som tok disse beskyldningene vesentlig verre enn meg. Håper disse også ser framover og er klare for å restarte barmarksesongen med god samvittighet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *