Det nye langrennsstyret!

På generalforsamlingen 8.februar ble et nytt styre valgt. Her kan du lese og få et kjapt innblikk i hvem som sitter i det nye styret!

Vi starter med de styremedlemmene som har fått promotion, eller som fortsetter i sitt verv.

 

Første kvinne ut et vår nye leder; Herborg Skjelle! Dama fra nord gjør som fjorårets leder, og rykker opp fra arr.kom. Herborg går medisin, har hatt lappen i snart 5 år, og du kan da gjøre utregningen for å komme frem til hennes alder. Hun er beboer i kjærestekollektivet på Nardo, og er med andre ord opptatt. Styret 24 ser frem til å bli guidet gjennom årets oppturer og nedturer av deg, Herborg!

 

 

Nestemann ut er nestleder Martin Haarstad. Martin har også fått en promotion, og rykker opp fra sin stilling som Marka Rundt-sjef, til Herborgs høyre hånd. Han har felles leilighet med en frøken og uendret sivilstatus siste 5 åra. Martin går bygg og miljøteknikk, men dersom karrierevalget ikke skulle gå til planen, har Martin en plan om å delta på Vil du bli millionær?, etterfulgt av Luksusfellen. 

 

 

 

Siste styremedlem som fortsetter i sin stilling, er Ane Hagset Stavnesli, som Blæst- og materialansvarlig. Denne stillingen skal hun ha frem til sommeren, da besteengen aka Martine Engen tar over kameraet og boden til høsten. Om du er i tvil hvem denne dama er, så er det bare å se etter ei dame med mobilen konstant fremme for å filme alt og ingenting. Med en skjermtid på over 40 timer i uken er ikke rart dama fra Molde forblir i vervet som internett- og bod-ansvarlig. Skjermtiden har dog ikke gitt napp på kjærestefronten enda, så her er det bare å slide inn i DMsa. 

 

 

 

Over til nykommerne. Noen av nykommerne i styret har vært i langrennsgruppa lenge, mens noen er så å si helt ferske. Og ps: 3 av 5 er singel så her er det bare å ta kontakt! 😉 

 

 

Line Næss er vår nye økonomiansvarlig, og tar dermed over roret fra MØA. Dette er et ikke verdens letteste verv, og her gjelder det å ha tunga rett i munnen. Men vi har full tro på at denne dama har stålkontroll da hun går økonomi og administrasjon. Dama er for øvrig i et forhold, så ikke tro du har noen annen sjanse enn å få refusjon fra henne!

 

 

 

Vår nye trener er ingen ringere enn langrennsgruppas psykolog, Inger Kvåle Gissinger. Og som du kanskje skjønner nå så går denne dama psykologi. Hun er også fra nabokommunen Malvik, så at Inger kjenner marka og Trondheims beste treningsspotter er det ingen tvil om! Det er bare et spørsmål om tid før neste trening blir flyttet til hennes kjære Malvikmarka. Hun har også type.

 

 

(De siste 3 er single ;))

 

Det ligger i Meinicke slekten å ha et styreverv, og som sin bror i 2020 trer Julie Meinicke inn i vervet som sosialansvarlig. Denne dama er det futt i, og det er dermed bare å forvente et vilt år med sosiale sammenkomster. Julie går digital foretningsutvikling, og vi har derfor full tro på at 2024 blir året med sosiale arrangementer fra en annen dimensjon!

 

 

 

 

Simen Fritzner er mannen som tar over vår nye leders gamle jobb, og trer inn i arr.kom vervet. Han legger ikke skjul på at han koker gammelt opplegg og tar æren for det! Simen går kybernetik og robotikk, så kanskje han kan utvikle en enklere måte å komme seg til Vasan enn fjorårets bussfadese? 

 

 

 

Det blir ingen styre uten en Thomas! Siden 2020 har det vært minst 1 mann ved navnet Thomas, og det gjøres ingen unntak i år. Sistemann ut er nykommeren Thomas Tefre, som tar over vervet til Thomas de Lange. Unggutten fra Vestlandet går inn i styret som Web-sjef, og har dermed full kontroll over ditt digitale fotavtrykk! Har du trøbbel med hjemmesiden eller ønsker å klage på tiden på HK, er Thomas mannen å kontakte. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *