Alpene er magisk, og skotrekk suger

Teamet har kommet vel hjem etter sin andre rennhelg, der de denne gang var i Italia og Syd-Tyrol. Solen stekte, og det ble meldt om ny pizzarekord i NTNUI. HP skal ha spist 9 pizzaer kvelden før 60 km skulle gjennomføres under nyvinningen Pustertaler Skimarathon. Champagnerennet Kaiser Maximillian-lauf er borte, og inn kom altså Pustertaler. Blir litt som å legge matte 1 eksamen etter jul. Det er kanskje en nødvendighet, men likevel en dårlig løsning. #bringkaiserback

Det kan dog se ut til at nyvinningen er bra for NTNUI, ettersom teamet aldri har prestert bedre. HP inn på 31. plass, og bak han kom NTNUI-løpere tett som hagl! Og jentene presterte nok en gang bra, selv om Jogscha stod igjen på start etter at en gjøk tok plassen hennes i plogen, og skotrekkene heller ikke ville la seg korsfeste til bindingen. Hjemmeværende PR-avdeling er glad i PR, men all PR er faktisk ikke god PR.

Her står Jogscha igjen, etter å ha blitt offer for skotrekkindustriens skitne metoder. Skiskoene ville rett og slett ikke inn i bindingen. Uten hansker måtte hun også stå….

Til tross klabb og babb var rennet en stor suksess for Trondheimsbanden. HP på 31. plass, Pro Team manager Matias F. Noren på 44, og tospannet Ludvig og Olaf på 52. og 53. plass. For jentenes del ble det 30. plass på Hanne, og en imponerende 34. plass på Jogscha. Og nok en gang ble Tomterns Team Rustad slått grundig. Dette har blitt litt som å ha lesekonkurranse mot en analfabet; du vet du vinner mot dem allerede på start.

Men resultater er faktisk ikke alt. Rapporter fra underveis i rennet tilsier at flere alvorlige hendelser skjedde underveis i rennet. Jonte «Catan» Engdahl fikk brystsmerter og ble flydd til sykehus, og TV2-Skinstad slengte dritt til Matias. Såpass mye dritt at han begynte å følge oss på insta i etterkant, rett og slett i skam for det han sa. Hyklerisk. #notfollow4follow.

Dagen etter var det klart for nok et skirenn, Prato Piazza Mountain Challenge. Et rennavn som sier oss like lite som Vy. Snakk om å sminke grisen! Men rennavnet er egentlig uviktig, for rennet gikk kjempebra, med Jogscha på 29. plass, og Hanne og gutta der de pleier å ligge. Det eneste å bemerke her er at Olaf må hvile mer, du er god for mye mer enn en 57. plass. Gutten gikk i bøtta i år igjen.

Etter skirennet var det på tide å komme seg hjem til Norge igjen, samt sende et par velvalgte setninger hjem til PR-avdelingen. Med Martine Lundes «Fuckboy» som soundtrack, kunne følgende sitater sendes over verdensveven hjem til en telefon på Moholt:

Alpene er bare helt magisk, akkurat som skiene. Vi har de beste skiene i feltet. – HP

 

Vi klarer oss ikke uten damer. – Talmo

 

Jeg foretrekker grandisen stekt. – Ludvig

 

At jeg stod igjen på start har gitt meg mange slide’ins i dm’en min. – Jogscha

 

Vill du spela Catan? – Jonte Engdahl

 

 

I denne utgaven av Race-report kjører vi også på med en en inn-ut.

Inn:

  • Pustertaler
  • Bent Høie
  • David Toska
  • Torpet

Ut:

  • Kaiser
  • TV2-Skinstad
  • Ingvild Kjerkol
  • Integritet
  • Farmen

Neste renn ut er La Diagonela, allerede til helgen! Følg med! Hit drar også en gruppe fra hovedgruppa aka Anna Jensen, Landsverk og Moos.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *