Valgkomiteens innstilling til nytt styre

Hu og hei!

Valgkomiteen takker for enormt mange gode søknader, mulig det høyeste antallet i langrennsgruppas historie! Det har vært god konkurranse om alle stillingene, men her kommer vår innstilling til langrennsgruppas nye styre!

Valgkomiteen har valgt å innstille følgende personer til gruppas nye styre:

  1. leder: Thomas Meinicke
  2. nestleder: Guri Hulbak
  3. kasserer: Kristian Jakobsen
  4. sponsor- og materialansvarlig: Stina Sandberg
  5. arr.kom-sjef: Aud Øyen Halås
  6. sos.kom-sjef: Marie Laukli
  7. sportslig ansvarlig: Ingeborg Hoftun
  8. web-ansvarlig: Mathias Øivind Andresen

Dette er kun en innstilling, og det endelige valget skjer på generalforsamlingen som holdes i løpet av januar 2022. Valget foregår på følgende måte: valgkomiteen legger først frem sin innstilling til nytt styre. Deretter går forsamlingen gjennom en og en innstilling, i rekkefølgen presentert ovenfor. Her kan det skje to ting: 1) innstillingen blir vedtatt, eller 2) en (eller flere) motkandidat(er) melder seg. Alle som måtte ønske det, kan stille som motkandidat til den som er innstilt. Dersom det stilles motkandidat, må kandidatene holde en kort appell hver. Alle medlemmer av langrennsgruppa kan etter dette stille spørsmål til kandidatene. Deretter blir det holdt skriftlig, hemmelig valg. Den kandidaten som får flertall av stemmene, blir innstilt.

Valgkomiteens innstilling er en anbefaling vi har gjort på bakgrunn av de søknadene vi har fått inn. Det oppfordres til å stille motkandidat hvis man ønsker å være en del av styret! Å stille som motkandidat er viktig for at klubbens medlemmer bestemmer hvem de vil ha som sine tillitspersoner. Det skal være lav terskel for å stille som motkandidat, det viser at det er attraktivt og ettertraktet å være med i styret i NTNUI langrenn!  Det er viktig at alle som er medlemmer av langrennsgruppa stiller på generalforsamlingen, slik at eventuelle valg blir mest mulig rettferdig. Ved spørsmål ta kontakt med anna.jensen@ntnui.no.

På vegne av VK,

Med vennlig hilsen,

Anna Jensen

2 tanker om “Valgkomiteens innstilling til nytt styre

    • Her er vi usikre på hva du mener. Om leder i VK kan skrote innstilling dersom leder av gruppa ikke er enig i innstillingen? Svaret på det er i så fall nei!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *