Hjemmesamling i Bymarka

DCIM100GOPRO


Oppvarming til helgas viktigste økt, myrfotballen.

Denne helga har det vært nok en treningssamling. Nå var det hjemmesamling og trening på hjemmebane som stod  på planen. Med innslag av både hurtighets, styrke, myrintervall og knallhard lek kan samlingen regnes som mer enn godkjent.

Hovedtrener Espen hadde planen klar, en sprintpreget hurtighetstrening stod for tur fredag ettermiddag. Med varierende lengde på dragene, og opprykk og nedrykk fra heat på mellom 3 og 5 stk. Ble dette en veldig god økt. Også når supersprintern Eivind S. Skarpsno dukket opp for å vise hvem som fortsatt er sjefen. De kan også meldes om både brukket stav og pigg. Langrennsgruppa virker i hvert fall å være i rute på styrkefronten. Styrken ble forsåvidt pleiet som andre økt på fredag inne på Dragvoll.

Lørdagen ble den tradisjonsrike myrintervallen gjennomført. Myra er fortsatt fin og våt, og den spiser fortsatt krefter (.. og sko på en god dag). Mellom øktene ble det tid for å slappe litt av. Først måtte diverse remedier som var glemt bort under pakking hentes i byen. Vi fikk også lære at medbragt, både drikke og av den spiselig sorten, ikke alltid faller helt i smak. Og er generelt et dypt ladet ord. Etter å ha unnagjort drøssevis med pannekaker var det nok en gang myra som stod for tur, denne gangen myrfotball.

Søndags frokosten gikk unna i ekspressfart, til fortvilelse for kjøkkensjefen. Snart må de lære at når ti langrennsfolk melder sin ankomst, da ryker brøda fort. Langturen ble en liten toppsankingstur i Bymarka. Gruppa var samla til toppen av Storheia, da ble det plutselig verdensmesterskap i nedoverbakkeløp. Vel tilbake på Studenterhytta kan nok alle være enige i at det ble en god samling, og nok en god dose timer å skrive ned i boka.

 

Noen bilder fra helga:

 

Filmsnutt fra myrfotballen

3 tanker om “Hjemmesamling i Bymarka

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *