Gran Canaria 2014

Den siste uken (26.3 – 2.4) har over 30 NTNUIere samlet timer og kilometer på sykkelsetet på Gran Canaria. Med på turen var både NTNUI sin sykkelgruppe, langrennsgruppe og triatlongruppe.

Den første dagen viste Gran Canaria seg fra sin beste side, med strålende sol og temperatur på godt over 20 grader. Vi hentet ut noen raske Cannondale-sykler fra Free Motion, og la ut på tur. Det ble ikke fulgt noe treningsprogram på denne samlingen, men tre viktige regler ble fulgt:

  • Sykle dit det er sol
  • Samle flest kilometer
  • Spise x antall is i løpet av dagen

Enkelte fulgte punkt nr. 2 slavisk, og kilometerne rullet inn. Dagene kan kort oppsummeres med 5-12 timer på sykkelsetet og ca 3000 høydemetre daglig, flotte skiller på armer og ben, lunsj på lokale fjellrestauranter og topp stemning. Sondre stakk av med årets seier i kilometer-konkurransen med hele 1007 km og 21980 høydemetre. Imponerende!

Ekstremt slitne og med litt større lårmuskler enn før vi dro, ble samlingens slutt feiret på ekte NTNUI vis med en gøyal bankett. Stemningen var på topp (som vanlig), og ikke uventet tok et knippe partyløver turen til Grabbarne Grus. Ifølge Vilde var dette en turistatraksjon som var verdt å få med seg. Stemningen på bussen på vei til flyplassen morningen etter var derimot noe laber, men allerede da vi landet på Værnes lengtet samtlige tilbake til varmen!

Takk for en super tur  🙂

Første tur opp Soria

Første tur opp Soria

Fornøyd med å nå toppen av Valley of tears

Fornøyd med å nå toppen av Valley of tears

20140329_113510

De sprekeste kjørte på med en runde rundt hele øya

De sprekeste kjørte på med en runde rundt hele øya

Én tanke om “Gran Canaria 2014

  1. En fantastisk tur, kan absolutt anbefales! Men husk rumpekrem, 5-10 timer om dagen på sykkelsetet kjennes i baken:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *