Fiskebeineren har fått ny redaksjon

NTNUI-langrenns egen avis, SAM_0041Fiskebeiner’n, har fått ny redaksjon: Anette Kleppestø, Markus Glad og Kari Sylten. Les videre for å bli bedre kjent med den ferske redaktøren, Anette Kleppestø.

Der tidligere redaktører gjerne gjorde skippertak, jobber Anette jevnt og trutt med Fiskebeiner’n hele tiden. Hver dag står hun opp 1-2 timer før alle andre, setter først på kaffetrakteren, tar seg en dusj, for deretter å jobbe med Fiskebeiner’n i 1-2 timer. Deretter går turen til skolen hvor hun tilbringer 6-7 timer, før hun må skynde seg hjemover for å fortsette arbeidet med FB. Dette skjer hver dag, men som Anette forklarer er dette nødvendig: Ingenting kommer gratis og bak en hver suksess ligger et solid stykke arbeid. Er det noen som vet dette, så er det den nye Fiskebeinerredaksjonen.

Føler du ikke noen ganger at det kanskje er litt i overkant å bruke så mye tid på FB, det er jo tross alt en liten avis i den store sammenhengen?

Nei, det syns jeg ikke. Fiskebeineren er en kjempeavis med lange tradisjoner. Jeg vil faktisk rangere avisa foran både VG, Dagbladet og under dusken.

Hvordan ble egentlig du redaktør, skulle ikke Kari Sylten være det?

Jo, med Kari fikk dessverre vann over hodet.

Kan du røpe noe av innholdet til neste utgave?

Kan røpe at det kommer masse flotte bilder, reportasje fra Meråker og hjemmesamlinga, samt masse bra stoff om flotte langrennsfolk!

SAM_0038

Slik har Anette sittet mange timer i høst: Jobbende med Fiskebeiner’n på MAC’en. Her i realfagskantina.

SAM_0042

Anette hadde egentlig ikke tid til å smile til fotografen (ville helst jobbe med FB), men her var hun generøs og gjorde et unntak.

 

7 tanker om “Fiskebeineren har fått ny redaksjon

  1. Jeg røpe så mye som at neste utgave kommer ut i forbindelse med Brukssamlingen, sted og klokkeslett er foreløpig hemmelig, så det er bare å vente i spenning!

  2. Hva med vi som ikke fikk meldt oss på Brukssamlingen? Føler allikevel vi har rett til å se utgaven til samme tid, om så ikke samme sted!

  3. Ta det med ro, alle skal få. Det dukker nok opp noen på i-bygget etterhvert, kanskje også på onsdagstrening. So stay tuned!

  4. Reine opprøret her inne jo! Bare på grunn av en liten FB-avis som folk er redd for å gå glipp av. Erlend: Skjønner at du blir opprørt, men prøv og vis litt hensyn til en stakkars FB-redaksjon. Du skal få ditt eksemplar!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *