Snømangel og skirenn

Det er dessverre lite snø i Trondheim for tiden, og det skulle egentlig arrangeres mange skirenn til helgen. Det eneste skirennet i nærheten som kanskje avholdes  til helga er Jøvrarennet, endelig avgjørelse tas torsdag kveld.

Ellers skal det produseres mere snø i Granåsen i den påfølgende kuldeperioden, pga. at prestisjerennet Nordisk juniorlandskamp skal arrangeres neste helg. Dessuten er det fine forhold på Saupstad, så det blir fortsatt mulig å få trent på ski framover!

Søndag 13. januar:

10 tanker om “Snømangel og skirenn

  1. Vurderes det å utsette TdH? All den tid det kun er Saupstad som har ok skiføre og værutsiktene ikke bærer bud om nedbør? Eller snakker vi monsterbakken på rulleski?

    • Rulleski tror jeg er uaktuelt for en avslutningsetappe. Det er meldt mange kuldegrader, så veien er nok fryktelig isete. Mitt forslag, dersom det ikke er skiføre, er å løpe opp til Estenstadhytta med start samme sted som Dragvolltestløpet. Da får man en fin flate inn i «monsterbakken» også. 🙂

    • Rulleski på is er bare kos. Som trønder er man vant til slikt.

      Det beste må vel være å ha vanlig hyttekarusell på Saupstad i neste uke og utsette TdH til det blir bra skiføre. Var det det du tenkte på Einar?

      Ellers regner jeg med at de som er ansvarlig har full kontroll. 🙂

      • Jeg har ikke tenkt så mye. Anbefaler deg å kontakte Siri Bente for avklaring. Å kjøre et vanlig renn på Saupstad på tirsdag og utsette l’Td’HK er sikkert den mest fornuftige løsningen.

      • Da snakker vi monsterbakke :D. Spørs om jeg må slanke meg 10 kg først. Men så lenge vi slipper løping er jeg fornøyd.

  2. Flott å sjå at det diskuteres. Mange bra forslag ang. TdH:)

    Det er sendt inn søknad til Heimdal Ski om å få gå skirenn på Saupstad mandag 14.jan og tysdag 15.jan. Me har ikkje fått svar endå. Hvis me får ja, så kan eit altrnativ vera at det blir ski på Saupstad som 1. og 2. etappe og eventuelt springing 3.etappen.

    Då me satte opp terminlista for HK og TdH så var det kommande veke det passa best med Tour pga det er veldig mykje som skjer seinare i vinter. Me prøvde å unngå å ha Touren rett etter eller rett før NM, Skieneren-samling, Kønig, Marka rundt og SL. Men det er klart at det må vera mogeleg å finna ei veka som ikkje er så hakkandes gale. Kom med forslag! 🙂

    Sør for Dovre er eit bra forslag, Ove;) Sogn har jo fine forhold.

    Men altso…kom gjerne med forslag til ei veke seinare for Tdh slik at me har det som eit alernativ om det ikkje blir ja frå Saupstad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *