Vellykket stakeintervall i Henriksåsen

Gir kraft i kroppen

Bakkene i Henriksåsen er blant Norges (i hvertfall Bymarkas) mest snøsikre partier, og selv ikke under den verste mildværsbølge akter snøen å smelte.

Kun noen av klubbens mest ivrige bymarkstravere så ut til å ha fått med seg dette, men allikevel ble det en bra økt med 5 x 6 min intervaller (fra nedre-dolpa til øvre-dolpa). Skiorienterer Haverstad imponerte, og Hanssen-Bauer viste gryende form. Undertegnede måtte ty til noen skøytetak, og blei med det disket av juryformann Nymoen.

Som restitusjon inntas selvfølgelig vørterøl.

12 tanker om “Vellykket stakeintervall i Henriksåsen

  1. Utrolig flotte forhold ja! Haverstad imponerte med 20 drag på over 5 min. Selv nøyet jeg meg med 5 drag. Ole Ivar viser voldsomt gode takter, kommer til å bli meget farlig utover vinteren! Intervallrunden var på omtrent 2300 meter, tid per drag var ca. 5:10.

    • Slutt å tull Einar. Du var klart først på alle dragene. Men Haverstad imponerte nok mest ja med total dragtid på en 2-3 timer.

  2. Mye vellykket trening for tiden… Ingen som kan melde om feiltrening, overtrening, fall, uvær, stein i skoen, is i rubben?

    Bitter for at jeg ikke var på ski i går. 🙁

  3. Hvem som lå helt i front kan jeg ikke uttale meg om, da de var ute av syne for min del, bortsett fra på førstedraget. Men Hallbergmartin, Torbjørn og Sven Erik var iallefall ikke i front, de dannet baktroppen sammen med meg. Jentene valgte å kjøre en sprintutgave av intervallen (6x5min), mens guttene gjennomførte en standard 5×8 min.
    Hvis Hallbergmartin fortsetter denne formutviklingen, skal han få store problemer med å komme under 4 timer på Marka Rundt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *