Resultater Skiraffen november-sprinten

Det var en isete affære da Skiraffen november-sprinten ble arrangert 3. november. Tidtakeren uteble, men i tro NTNUI-ånd ble både renn gjennomført og resultatliste generert.

Det var et renn med mange dueller. Mest spennende var kanskje den mellom Ole Ivar og Andreas etter 15 unnagjorte kilometer. Ole Ivar trakk det lengste strået og stakk av med seieren i klassisk klassen. Øyvind satset på at både smøring og utstyr fra i fjor holdt. Det gjorde det ikke. Etter to runder kunne ikke klisteret som trinsen var festet med motstå de voldsomme kreftene i Hanssen-Bauers staking. I skøyteklassen fikk Martin tidlig en luke som holdt til mål. Marthinsen, som andre skøyter, måtte nøye seg med andreplass.

I kvinneklassen var det også uutholdelig spennende. Etter 10 km kunne ikke stoppeklokken av det grove kaliberet skille mellom Marit og Kristin. Delt førsteplass der altså. På klassiskpallen troner Siri Bente alene med middelmådige ski på et vanskelig føre.

Både Frode Hallberg og Thomas Alne ryker ut allerede før start med kalde føtter.


Damer

#St.nrNavnSluttidEtter
18Marit Vala35:20
17Kristin Antonsen35:20
33Siri Bente Haugen42:09+6:49

Herrer

#St.nrNavnSluttidEtter
11Martin Hallberg42:18
218Ole Ivar Stakvik Eide45:30+3:12
35Andreas Døble45:31+3:13
419Eirik Marthinsen51:56+9:38
9Øyvind Waage Hanssen-Bauerdnf

En tanke om “Resultater Skiraffen november-sprinten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *