Fortsatt bra føre på Saupstad

Saupstad

Saupstad 30. oktober. (Mette Eid Løvås – Trondhjems skiskyttere)

Forrige helg ble det produsert kunstsnø på Saupstad, og de fikk laget en runde på ca 1,5 km. I dagtidlig var det fortsatt gode forhold men litt oppskrapet i bakkene.

I dag startet de også snøkanonene igjen, så føret kommer nok til å holde lenge. Siden løypa er såpass kort blir det nok noe køgåing i rushtida, men det får man tåle 🙂

Min oppfordring er å utnytte skimulighetene og pakke bort rulleskia. Rulleski og kuldegrader er generelt en dårlig kombo.

14 tanker om “Fortsatt bra føre på Saupstad

  1. Kan bekrefte full produksjon av snø på Saupstad. Runden blir lenger og lenger etterhvert som de får produsert snø. Når det gjelder stakeøkta ble den sinnsykt vellykket med 20 drag på rundt 2:15. Ole Ivar og jeg var de to sterkeste på økta! Hvordan gikk det med rulleskigutta?

      • 5drag på 5min Ove, det er jo sprinttrening! 20 drag bør være standard! Bra stakeføre på Saupstad. Det begynner å bli litt slitt, men iløpet av helga tipper jeg runden blir oppjustert mtp kvalitet og lengde. Einar var som vanlig hakket raskere enn meg pga cera/galliumpreppede ski, mens jeg måtte ta til takke med den sure andreplassen.

        • Jeg gikk faktisk med mitt beste skøytepar i går! Kun ett par som kan måle seg og det er skiene til Martin Møller som var så raske at man satt i hockey rundt løypa på Nilsbyen. De var så raske at alle på stafettlaget bytta ski ved veksling og gikk med samme paret.

  2. Rulleskigutta kjørte 4×4 min + ett drag à 6 min i Ranheimrunden. Var en del veiarbeid på oppvarminga ved Ranheim (som vanlig), men ellers ikke noe is og topp forhold. Espen var i superform med seier på 4 av 5 drag, mens jeg vant sistedraget knepent foran Truls. For øvrig sto Erlend for dagens lærdom med sitatet «Politisk legitimitet er ingen frysevare»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *