Tordenskioldløpet

Langrennsgruppas løpestjerne Katharina Kahrs løp i går det 10 km lange Tordenskioldløpet på den sterke tiden 41.29 Fulle resultater på http://freidig.idrett.no/tordenskiold/

14 tanker om “Tordenskioldløpet

  1. Er duk klar for fellestrening i dag eller Berit? Ikke bra å komme med alternative økter samtidig med fellestreninger :tongue:

  2. Berit: ja, nærmet meg stort de siste kilometerne og klarte heldigvis å få opp farten skikkelig på oppløpet 🙂 Ellers gikk det dessverre altfor sakte, allerede ut fra start (forhåpentligvis bare pga varmen). Du får bli med på noen løp igjen også! Lykke til på sykkelrittet i dag!

  3. Tipper det gikk fort nok i starten også! Skal du løpe BDO-mila i dag også (eller skal du på o-løp? :tongue:)? Jeg er klar for fellestreninga fra Ferista til Skistua. Regner med å se deg der, raknesbrekkja!

  4. Hverken eller, dagens økt var en langtur på sykkel, den første med bakker siden i juni, det var tungt! Definitivt ikke noe Ferista-Skistua-fellestrening på meg altså! 😉

  5. Er det snakk om sykkelgruppas fellestrening? De sprekeste klubben stilte selvsagt modig opp på sprintcup, inkludert Raknesbrekkja med laksemiddag ombord.

  6. Syntes det ser ut som alle trener alt annet enn langrenn…. Fortsatt snø i marka og muligheter for å gå på ski. Bare spør Tom Stensaker

  7. Hvem stiller på testløpet i morgen? Hva er målsetninga, hvem setter pers, hvem satser på størst mulig forbedring til høsten (hvem stakk egentlig av med premien i fjor?), hva blir de store duellene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *