Sesongens første skiraffenintervall

Årets første skiraffenintervall ble i kveld gjennomført med stor suksess. Kortklipte Erik Hallberg stilte som favoritt, men på oppvarmingsdraget fra Bekken til styggedalen var det Brikselli som var sterkest.

Det første ordentilige draget starter i månenkrysset i Styggedalen, går over Svanstrømpuklene og opp Sandbakken. Der var det duket for Hallbergshow, Erik og Martin bytta på å dra og støta seg fra feltet i de bratte kneikene.

Brikselli og Alne orka ikke gå så langt ned i pausen så de startet godt på drag to som starter i bunn av Sandbakken og går forbi Lomtjønna og et stykke ut på myra. Det tok imidlertid ikke lang til før villdyret Ole Ivar våknet og stampet seg etterhvert opp i tet.

Drag tre starter ved Lomtjønna og dundrer over Hallberggrøfta (hvor det ligger en tørr tømmerstokk) før furua rundes og man går inn i de beryktede Eidesvingene. På dette draget fikk Einar og Ole Ivar et forsprang på resten av feltet. 

På drag fire som starter i Eidesvingene, startet Erik Hallberg sterkt over myra og skaffet seg en luke i den stupbratte Antvordkneika. Han ble akkurat hentet inn av ulvene like før myra under Mølleråsen.

Drag fem gikk ned Raknesbrekkja, en bakke som fikk skremt den sprekeste i hovedstyret Simen Vogt-Svendsen da han er i mot intervaller i nedoverbakke. Herifra og inn var det one man show av Ole Ivar etter å ha hengt på Brekke ned Raknesbrekkja. På siste draget fikk en av de sprekeste i gruppa en god start, vi snakker selvsagt om Sigmund Rimstad. Like vel var Ole Ivar sterkest med god margin.

Nå gleder vi oss til fortsettelsen med styrke i morgen og sprintcup på torsdag.

4 tanker om “Sesongens første skiraffenintervall

  1. Gratulere med dagen Martin! Regner med Solenne og Katharina droppa styrke i dag for å bake kake til deg i kveld?

  2. Katharina er ca. 200 mil unna for tiden. Kommer kanskje sterkere tilbake neste år 🙂 (når det gjelder bursdagskakebaking, tilbake på onsdagsstyrken neste uke)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *