Fiskebeinerrennet


Fiskebein er gøy!

Fiskebeinerrennet avholdes for andre gang i historien, med samme løype som i fjor.

  • Oppmøte studenterhytta klokka 16:00 
  • Går sammen ned til start ved Skjellbreia, da går vi løypa motsatt vei så alle får lære seg løypa.
  • Mål: Ved bålvors, startklokke synkronisert med Katrines.
  • Stilart: klassisk/fiskebein
  • Kostyme: Belønnes med premie.
  • Favoritt: Tomas

16 tanker om “Fiskebeinerrennet

  1. Jeg skal nok ikke være med selv, men jeg tror nok at Rustadrenna er for smal for fellesstart, og i det hele tatt nesten for smal for forbigåing. Kan være en idé med intervallstart i så fall?

  2. Intervallstart er en god idé, men Hallberg er sjefen. Hvor skal løypa gå? Konge å se at så mange urdstärke åkare har meldt seg på 5mila. Amund og Torbjørn blir to hårde nøtter å knekke!

  3. De nøttene er allerede knekt! Etter helgens gjennomkjøring, å denne ukas inntak av diverse piller, stiller jeg mannsterk opp på 5-mila!

  4. Artig uttrykk ove! :laughing: Satser på å stille mannsterk selv. Trappespenst i morgen + fiskebeinerrenn på torsdag burde gjøre susen.

  5. AiAi! Den komboen høres uslåelig ut, i satse på å bli uoffisiell KM på 15km skate på torsdag som oppkjøring..

  6. Fiskebeinerrennet vil gå i dens originale trasé. Det betyr allikevel at nye deltagere stifter et nytt bekjentskap, samt at fjordårets løpere vil rippe opp i gamle minner, gode som vonde. Husk på at det høyst sannsynlig også vanker en pris til løperen med beste kostyme under rennet.

  7. kanskje noen burde opplyse om stilart? Det er kanskje innlysende i og med at fiskebein vanligvis benyttes i klassisk stil. Når er start?

  8. Skulle gjerne stilt, men må nok prioritere oppladning til 5-mila! I tippe: 1: Ole Ivar \"Bakkeflyger\" Eide 2: Tomas \"Motbakkan e flate\" Brikselli 3: Einar \"Fiske\"Brekke

  9. Bålvorsgjengen kan godt lage målstrek og notere tidspunkt for passering av denne. Skal vi synkronisere klokker og avtale starttidspunkt?

  10. Jepp, vi kan starte stoppeklokka samtidig og så starter vi når det passer. Hvis du noterer tider over målstreken så trekker vi fra starttiden etterpå. Hørtes ut som en bra plan.

  11. Noen som vet om det ligger noen brukbare ski i vedbua som kan brukes til fiskebein? 75mm eller nnn? Tror ikke jeg gidder å ta med ski opp..

  12. LIVE-OPPDATERING FRA 3,3 KM: Det har akkurat begynt å snø tett. løperne er sannsynligvis i gang og kameraet filmer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *