Lille nyttårsaften: Dugnadslista

Nei beklager, ikke noen nye avsløringer i FB-cupen, men nå er det en ny lagt ut en ny konkurranse som varer ut sesongen. Dugnadslista er digitalisert og man kan nå følge med på hvem som har gjort størst innsats for langrennsgruppa denne sesongen. Det er dessuten obligatorisk å være oppført her dersom du vil ha refundert startkontigent og lignende. Det er en forutsetning at man står på medlemslista for å komme på dugnadslista.

Lederen så langt er Aleksander Hanssen som både har sittet vakt på Idrettsbygget og vært arrangør på Skiraffenrennet 1. Det er mange som aktiviteter som ikke er lagt inn enda så det blir spennende i toppen fremover. Det er hver enkelt sitt ansvar å have på denne lista, så dersom du føler du er glemt ta kontakt med langrenn-styret(a)org.ntnu.no.

org.ntnu.no/langrenn/dugnad

6 tanker om “Lille nyttårsaften: Dugnadslista

  1. Endelig en konkurranse hvor man ikke må være på facebook for å ha en sjanse (Regner med at det er derfor jeg ikke kom på topp 24 i fb-cupen. Ikke fordi jeg bare var med på en samling)

  2. Hyggelig å se at det ikke er noe feil med rekruteringen i langrennsgruppa. Grattis til Torbjørn Aass 10 år! Lurer på om han kommer til å prestere på 5 mila i år. Grattis til alne også som blir 20 år eldre

  3. Går rykter om at man får minuspoeng i FB-køppen hvis man ikke er med på facebook, men heldigvis fikk jeg tilsvarende plusspoeng for bruk av ntnui-langrennsboook og rodde pent i land en andreplass. Klar for skitur på Skaret i morgen Hanssen? Satser på rubb. Start 10:40. Angående denne Thorbjørn Aass er jeg imponert over hvor langt han har kommet på sine 10år, og gratulere med dagen Alne!

  4. Grattis Mellbye med et kvart århundre! Er kassa med øl ferdig drukket? Ellers ligger jeg dårlig ann i dugnadslista, får satse på rekruttere framtidige NTNU studenter som vil satse på ski istedet.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *