Kommentar nr 1000

Da har kommentar nr 1000 blitt kommentert her på langrennssidene, kommenteringssystemet ble innført i fjor etter ønske fra Siri Bente som ikke har vært særlig aktiv. Det har derimot en annen kar som for tiden innhar andreplassen. Her er kommentar nr 1000.

av ove @ 10 Nov 2010 03:34 pm
Endel feil å spore her: 5 ern er feil. Mens 7 er vel du inhabil til å svare mer på. Siste spørsmålet er vel knyttet til NTNUI sitt damelag

Kanskje ikke den mest legendariske kommentaren, men likevel premie (den nye langrennslua) er på vei til Ove i posten.

21 tanker om “Kommentar nr 1000

  1. Ole Ivar:Sånn selvforherligelse hører ikke hjemme i et seriøst forum som langrenn.no/ntnui. Jeg synes en brødpose er mer enn god nok belønning. (Kan også brukes som lue til vinteren, trekkes godt ned forbi haka for å unngå frostbitte kinn)

  2. Grattis Ove! Når er du tilbake i Trønderhovedstaden. Hva sier du til testrenn lørdag 20. nov Ove? tar du turen nord over da? og hva synes dere andre om forslaget?

  3. vi skal ha juleøltest hos lars fredagkveld hvsi du ikke har fått det med deg!!! og da står ikke Oleivars opp 7 for å gjøre seg klar til renn kl 9!! 😉

  4. Det går bra Ole Ivar, jeg gjorde jo det samme tilbake. Jeg satser på at dette blir en kommentarvendetta som fører oss begge opp i ledelsen på statistikken

  5. Å komme opp i ledelsen blir hard med konkurrenter som Ove og Einar. Jeg satser på å til enhver tid ha 20 prosent av kommentarene. Min prosentandel har sunket betraktelig fra 30 prosent og til under 20 prosent nå.

  6. Jeg anser ikke dere smågutta som konkurrenter på kommenteringslista. Til det er dere for sløve i største deler av året. For å nå toppen må man jobbe jevnt og trutt. Den jeg frykter mest er gjestelars som legger inn kommentarer både i gode og dårlige tider. Stå på gjestelars!

  7. @gjestelars er ikke inne på topp 10lista engang. @gjestelars kommer nok høyere opp i hyttekarusellen sammenlagt enn i kommenteringskarusellen.

  8. riktig nok er jeg taletrengt, men langt mer i kjeften enn i fingertuppene:) blir oppriktig lei meg om jeg oppnår høyere score på kommenteringskarusell enn i hyttekarusellen 🙂 så tror jeg må støtte Ole Ivar her:) men om du ønsker aktivitet Einar; kom deg på face, så skal jeg poke 😉

  9. I takke for all oppmerksomhet knyttet til min lue vinning! I kan godt ta meg en tur t Trønderstader og gå et skirenn over noen mil. Men ikke denne helga..

  10. Jeg nekter å gå over til facebook, dette nettstedet som ikke er noe annet enn en blåkopi av ntnui-langrennsbook. Her er det mye triveligere folk også, ingen frekke kommentarer siden Tomas kritiserte Lars for å være hott.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *