Bilder fra Skiraffenrennet!


Just tilbake fra USA

Ukens bildespesial! Berit Gjelten har donert sine foto til org.ntnu.no/langrenn sin trofaste tilhengerskare. Hvis noen får lyst til å legge/sende inn bildetekst blir redaksjonen veldig glad for det.

Serien består totalt av 59 bilder, så hvis du var med er det stor sannsynlighet for at du er avbildet. Hvis bildene skal bruker i en kommersiell sammenheng må dere ta kontakt med lederen i langrensgruppa og avtale passelig påskjønnelse.

Bilder fra Skiraffenrennet 2010, trykk på bildet for å se enda større:


Bilde #1


Bilde #2


Bilde #3


Bilde #4


Bilde #5


Bilde #6


Bilde #7


Bilde #8


Bilde #9


Bilde #10


Bilde #11


Bilde #12


Bilde #13


Bilde #14


Bilde #15


Bilde #16


Bilde #17


Bilde #18


Bilde #19


Bilde #20


Bilde #21


Bilde #22


Bilde #23


Bilde #24


Bilde #25


Bilde #26


Bilde #27


Bilde #28


Bilde #29


Bilde #30


Bilde #31


Bilde #32


Bilde #33


Bilde #34


Bilde #35


Bilde #36


Bilde #37


Bilde #38


Bilde #39


Bilde #40


Bilde #41


Bilde #42


Bilde #43


Bilde #44


Bilde #45


Bilde #46


Bilde #47


Bilde #48


Bilde #49

8 tanker om “Bilder fra Skiraffenrennet!

  1. Bilde #18 Skiraffenrennets grunnlegger Ove Antvord haugereid kjører knallhard stil med grå labbensokker utenpå skidrakta. Legg merke også merke til at mannen på bilde #18 har startnr 18. Ove droppet den halve monsterslipen til fordel for monsterskia kjøpt av tidtaker Peder Kjærnli. Dette monsterparet som er på lik linje med Ove Aunlis monsterpar på 210, det også rossignol.

  2. Registerer at personen på bilde 39 har på seg marka rundt buffen. Hvor har han fått tak i denne? Har han vunnet en kunkuranse hos mengden, eller har han gått marka rundt? Einar Raknes Brekke

  3. Bra fjærvold du er god på quiz. Buffen fikk jeg i forbindelse med å være med å arrangere marka rundt i vinter. Ny quiz: Hvem er mannen på Bilde #24 og hvilken NTNUIer er han i slekt med? Han går ikke i NTNUI drakt, men fargen er fortsatt grønn. Hvilken klubb har slik drakt og hvilken NTNUIer har meldt overgang til denne klubben?

  4. Herlige bilder! Lurer på en sak, er det flaut for jenter å gå med startnummer? Legger merke til at samtlige gutter valgte å gå med nummeret, mens mange av jentene ikke dro nummeret over brystkassen..

  5. Som del av svar Brekke, mener jeg at dette lett er Rustad sin elegant grønnedrakt. Og løperen som har meldt overgang var mest kjent for å gå i gult istedet for grønt..

  6. Grunnen til at mange av jentene valgte å gå uten startnummer var at posen med startnummer ble tom før alle fikk. Litt større etterpåmeldingsflokk enn arrangørene hadde forventet

  7. Ja det er riktig at klubben heter Rustad, det er også riktig at mannen som har meldt overgang til Rustad var kjent for å ha gul tights etter at han tryna og laga hull i den grønne. Fortsatt noen spørsmål igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *