Turorientering

I den siste tiden har fenomenet «turorientering» blitt heftig diskutert på diverse internettbaserte forum rundt om. I denne sammenheng dukker det kanskje opp noen spørsmål blant leserne?

1. Hva er turorientering?
Svar:  Turorientering er en mosjonsaktivitet som kombinerer orientering og naturopplevelser. (norske Wikipedia) Tur-O egner seg godt for oss som ikke er særlig flinke på orientering.

2. Hvem tilbyr tur-o i Trondheim.
Svar: I Estenstadmarka Wing OKog i Bymarka Freidig.

3. Hvordan kan turorientering bli en konkurranse?
Svar: På turorientering.no kan man registrere sine poster og vil da klatre på poenglista.

4. Hvem er best?
Svar: NTNUIs yngste medlem Nanna Møller (1år) ligger best an og har tatt alle postene. Veteranene Aleksander og Einar ligger et kart bak, men Einar leder på Aleksander med ett poeng. 

15 tanker om “Turorientering

  1. Han har tatt færre ekte poster og bytte de ut med GPS-poster som gir mindre poeng. Vi har like mange poster, men ulik poengsum.

  2. Nevner at Nanna er rykket opp i en gigantisk ledelse. Hun var ute og finne de nye postene bare minutter etter de var lagt ut.

  3. Kan minne om at i leder blant NTNUIérne i Turorienteringa som Karlstad holder. Lætt fant i 2 poster. Kart fåes ved henvendelse Antvord

  4. Ser at Mordal og Sørvik Hanssen er gått opp i ledelsen, Det blir nok ikke så mangen poster på Nanna lørdag og søndag, men på mandag er hesten til Nanna klar igjen 🙂

  5. Ser du er hård på kommentering av tur-o saker "martin_m". På tide å komme med program for dagens elghufs! Tur-O er pingletrening. Hvor blir det grilling?

  6. Jeg føler likevell at jeg på lørdagens økt hadde noe å elghufse med, slev om jeg bare driver med pingletrening.

  7. Nanna kan melde at postene ved lysløypen på Bratsberg ikke er satt ut per mandag 24/5. Hun måtte derfor se seg tilfreds med 5 uekte poster i dag, hvilket likevell gav hende den sammenlagte ledelse tilbake 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *