Resultater fra årets første «bakkekongen»

Overraskende mange deltagere i årets første «bakkekongen». Med tre pluss to deltagere ble
det satt deltagerrekord i testløpet fra ferista til skistua.. Været var bra og det var rekordføre. Karl Lorenz ble den første under 20minutter og skal kalles bakkekongen av alle fra nå av.
Bakkekronprins ble undertegnede (Ole Ivar red. anm), mens Bjarte Jonsen som til daglig er skiskytter av virke ble bakkeprins. Martin Møller har 
ifølge ryktene satt løyperekord i et senere i heat i parløp med oksen Einar Brekke. Disse byttet jevnt på å dra før Martin gikk over fra trav til gallopp i storsvingen, mens Einar gikk over til voltagegang.

Samlet Resultatliste:
Martin Møller: 19.04
Karl Lorenz bakkekongen Hellmigk: 19.23
Ole Ivar Stakvik Eide: 19.39
Bjarte Johnsen: 20.07
Einar Raknes Brekke: 23.03

15 tanker om “Resultater fra årets første «bakkekongen»

  1. Regner med at denne martin_m kommer med en korrigerende kommentar om tiden. Husket ikke tiden hans helt, bortsett fra at den var litt over 19 min. Jeg er også kjempefornøyd med økta, spesielt oppvarminga der fikk ofra skrivehanda mot murveggen i et frisbeemottak.

  2. Beklager til deltakerne i heat en. Men Einar og jeg rak ikke starten pga frisbeekasting. Så vi måtte ta neste start. Da blir konkurrensen også mer rett, da bølgestart er den enest rette startform. Korrigerer tiden min til 19.04. Fornøyd med løpet jeg og, bortsett fra at jeg følte mig litt små-tungpusten omkring storsvingen.

  3. Ja, det kunne nok blitt en hard duell om seiern om alle hadde starta på likt. Godeste Karl Lorenz bare lekte med konkurrentene i den første semifinalen. Han løp taktisk 30meter foran konkurrentene i ren utpsykingsstil. Bjarte prøvde å henge på Karl, men den maskinmessige tyske stilen ble for hard i lengden. Etterhvert måtte han også se seg innløpt og fraløpt og distansert av undertegnede som hadde et sterkt midtparti og en laber melkesyresterk avslutning. Rekorden på 19.04 kan minne litt om Usain Bolts 19.19, bare 0.15 bedre.

  4. Jeg er enig med Martin: Fellesstart er ikke noe for NTNUI-langrenn. Neste gang blir det 30 sek intervallstart slik at vi ungår taktikkerier ala tysk maskinløping.

  5. Jeg er absolutt mot bølgestart! Da kan man ikke snakke med folk rund seg. Gratulerer til Martin med seiern! Den andre bølgen fikk også en liten fordel siden Bjarte og jeg heiet de nesten helt til toppen!

  6. Stemmer, vi i andre heat hadde en klar foredel, da vi i tilleg hadde tidene til heat en å løpe etter, la meg bevist 5 – 10 sek bak inn til siste brattbakken.

  7. Som arrangør kan jeg bekrefte at ideen om intervallstart er tatt til følge. Nå utarbeides det planer om en posttest som skal skje et stykke ut i eksamensperioden for å kaste lys over hvilke skader/fordeler en eksamensperiode kan ha for menneskekroppen.

  8. En ulempe med å starte i andre bølge var å måtte henge på vinneren på oppvarminga fra gamle oslo vei. Jeg sprakk da jeg skulle tøffe meg for Berit og Anders som drev med dugnad i boretslaget.

  9. Når jeg leste denne saken ble jeg gira på et nytt \"bakkekongen\". Noen som blir med å jakter på rekorden til Martin? Den som innehar alle 3 beltene(rekorden i Skiraffenløpet, bakkekongen og Dragvolltestløpet), vil bli hedret på storslått vis.

  10. Anders Myrland trenger jo ikke noe ekstra belte nei. Men Vassfjellet rundt kvalifiserer vel til et belteløp med den løypeprofilen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *