Fiskebeinerrennet 2010


Is i rubben?
På fredag er det første gang i historien at Fiskebeinerrennet skal arrangeres før stakefesten.

Det har lyktes webredaksjonen å få tak i rennleder Anders Gullhav, som også er sjef for det litt flatere rennet Marka Rundt. «Jeg må si jeg er veldig spent på forholdene i Marka på fredag, det er spådd mye snø! Tror det er stor fare for is i rubben!» sier Anders via sin iPhone Heroes.

Oppmøte blir Store P klokka 15:00 så renner vi ned til start fra Skistua. Det blir en starter som kommuniserer med tidtaker i mål via telefon. Løypa blir kanskje oppkjørt.

Dagens spørmål: Hvem blir den første vinneren av fiskebeinerrennet?

11 tanker om “Fiskebeinerrennet 2010

  1. Vinner blir den som kommer først ut fra Grønlia. Hvis det er mulighet for å lage doble fiskebeinsspor oppover lia vil jeg vinne.Det går forresten rykter om at gliden oppe på den siste flata vil bli avgjørende. Kanskje zero/cera skiene fra Troll vil bli børsta støvet av…

  2. Som en kuriositet vil jeg referere til siste fiskebeinsøkt arrangert i regi NTNUI (for noen måneder siden): -stakeekspert Einar Brekke var best også i fiskebein opp mot Porten. Min favoritt er alikevel Sindre "kølla" Sandbakk som har et bevist O2opptak på over 70 ifølge et blad. Dette kan ingen i Trøndelag matche. Videre favorittsjkt: Einar "Oksen" Brekke Tomas "Elgen" Brix Ove "katten" Haugereid Anders "antilopa" Nordbye Jeg tipper på 6 startende og 6 fullførende noe som vil bli en enorm ny rekord!

  3. For tre år siden hadde jeg fiskebeinsintervaller opp Lindboløypa. Regner med at den intervallen kommer til sin rett i morgen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *